23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der er rigtig mange muligheder med solskærme

Lamellerne kan være faste eller bevægelige og kan monteres horisontalt, vertikal eller diagonalt i forskellige systemer.

Solskærme er en stabil og langtidsholdbar solafskærmning, som giver et markant udtryk på bygningen. Solskærmen kan konstrueres med faste eller regulerbare lameller, hvilket giver en optimal afskærmning uden at blokere for dagslyset. Lamellerne diffuserer lysindstrålingen og ændrer bølgelængden på de genreflekterende varmestråler, så de ikke trænger gennem vinduesglasset og opvarmer bygningen. Derved mindskes behovet for klimaregulering, og energiforbruget minimeres.

Vi har to systemer af solskærme: FRAMES-systemet består af selvbærende lameller, monteret på brede lamelsider. Dette danner en rammevirkning og samler solskærmen i markerede felter. Med RIBS-systemet monteres lamellerne som ribbe på spær eller andre bånd på facaden, med det resultat at lamellerne fremstår som gennemgående.

For begge systemer gælder det, at lamellerne kan installeres horisontalt, vertikal eller diagonalt og med stående eller liggende lameller. Lamellerne fås i aluminium, træ, glas og kobber samt i mange former og størrelser.

Se alle muligheder

Udvalgte referencer med solskærme

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.094