23948sdkhjf

Arbejd up-to-date med dine IFC-filer

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

At arbejde i forskellige discipliner med forskellige BIM modeller kan være udfordrende. Du er nødt til at finde effektive måder, hvorpå du kan dele IFC-filer dit team imellem, samt muliggøre at alle arbejder i de nyeste versioner.

Et team af BIMcollab brugere kom på en interessant løsning, der ved at bruge BIMcollab ZOOM som et effektivt værktøj gør, at du altid arbejder up-to-date med dine IFC-filer.

Sådan virker det:

Effektiv organisering af dine IFC-filer
Projektet involverer adskillelige BIM brugere fra forskellige discipliner, der arbejder med hver deres modeller i hver deres applikation. I slutningen af hver arbejdsdag uploader brugerne deres nuværende model til bygherrens FTP server. Denne server indeholder et softwareværktøj, der natten over konverterer de forskellige BIM modeller indtil IFC-format og lagrer dem i en .BCP mappe (BIMcollab projekt fil).

Hver morgen kan alle de involverede teammedlemmer åbne .BCP filen, der automatisk lagrer alle IFC-filer genereret den nat. Nu kan de se de opdaterede modeller via BIMcollab ZOOM, tage et kig på de tildelte issues i BIMcollab, diskutere arbejdet og derefter fortsætte med deres del af projektet.

En simpel men meget effektiv arbejdsmetode.

Hvad er fordelene ved denne metode?
BIMcollab ZOOM loader de nyeste IFC-filer fra serveren, forbinder dem til det relaterede projekt i BIMcollab, logger ind og loader alle issues. Dette betyder, at alle teammedlemmer altid arbejder med den opdaterede information. Beholder man filnavnene identiske, vil ZOOM altid loade den seneste version af IFC-modellen. Ligeledes er dine issues altid opdaterede gennem den live BIMcollab forbindelse.

Endnu en fordel er, at du ikke behøver et tungt BIM software for at se modellerne. Selv tredjeparter og kunder kan se og kommentere direkte i modellerne gennem BIMcollab ZOOM. Som tilføjelse kan ZOOM også bruges som springbræt til BIM issue management. Issues fra visually detected problems i modellerne kan laves direkte i ZOOM og bliver automatisk indsamlet i BIMcollab til fremtidigt brug.

BIMcollab ZOOM er i denne måned nået op på 10.000 daglige brugere. Download BIMcollab ZOOM gratis og oplev på egen krop, hvorfor det er så populært.

Du kan altid læse mere om BIMcollab på vores hjemmeside: www.bimequity.dk/bimcollab


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125