23948sdkhjf

Brødrene Dahl indgår samarbejde med Flexijob

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Siden 2016 har Brødrene Dahl haft fokus på præfabrikerede løsninger som rørophæng, hvor VVS-grossisten har indgået en aftale med et socialt værksted.

”Der er sket et øget fokus på præfab – flere kunder efterspørger tidsbesparende løsninger. Præfab er produkter eller løsninger der sælges samlet. Kunder forventer i højere grad større tilpasningsmuligheder i kombination med brugervenlighed. Der er travlt i byggebranchen, hvorfor løsningerne skal være tidsbesparende og skal kunne tilpasses individuelt. Vi mærker særligt et stigende salg af præfabrikerede rørophæng,” forklarer præfab-specialist Dennis Frederiksen fra Brødrene Dahl.

”Vi har netop indgået en aftale med Flexijob som er et socialt værksted for fleksjobbere og folk, der har brug for praktik- og afklaringsforløb. Flexijob er noget vi ønsker at støtte op omkring, og med Brødrene Dahls stigende fokus på præfab giver det kun mening, at vi nu har indgået en aftale med Flexijob,” fortsætter Dennis.

Flexijob tilbyder varetagelse af en lang række opgaver. Det gælder pakkeopgaver, montageopgaver eller præfabrikationer, som Brødrene Dahl gør brug af.

”Sammen med Flexijob sikrer vi høj kvalitet, hvor vi sammen er i besiddelse af den ekspertviden og professionalisme, der skal til for at dække kundernes specifikke behov,” afslutter Dennis.

Har du lyst til at høre mere om alle de nye muligheder hos Brødrene Dahl, er du velkommen til at kontakte din lokale BD afdeling eller sælger, som står klar til at hjælpe dig videre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.156