23948sdkhjf

Hjemmesiden udvikler sig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alux A/S

Vi har valgt at gøre det lettere for alle at finde rundt på alux.dk.

Vi vil gøre det lettere for projekterende at finde materiale til download på siden og samtidig skære helt ind til benet i forhold til indhold og struktur og i det hele taget gøre brugeroplevelsen bedre.

Derfor er der nu bl.a. en tydelig og enkel menu i toppen med de hovedområder, vi beskæftiger os med hos Alux: Solafskærmning, Tyverisikring, Brandsikring, Projektering, Reparation & service. Det er blevet lettere at finde produkterne og se cases i de forskellige kategorier.

Siderne er stadig under udvikling, så desværre er projekteringssiderne ret tomme lige nu. Der er en masse filer, der skal gøres klar til at blive lagt op, og vi vil rigtig gerne lave det ordentlig, så det må du lige vente lidt længere tid på.

Allerede nu kan vi mærke, at vores kunder synes om den nye struktur og tilføjelserne, så det skal nok blive rigtig godt. Følg med i den kommende tid, hvor vi får fyldt de sidste huller!

Og husk, at vi stadig er klar ved telefonen og mail, hvis du har spørgsmål til vores produkter, service, reparation osv. 70 26 21 40.

 www.alux.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alux A/S

Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark
Alux A/S

Send til en kollega

0.109