23948sdkhjf

Maria Ekblad har talt på ISWA World Congress - om GENTRÆ

| Medlemsnyhed | Indrykket af Golder Associates A/S

Golders Maria Ekblad har holdt indlæg om GENTRÆ på ISWA World Congress i Spanien. Projektet er grundlagt i et partnerskab mellem Golder, Stark og Solum. Formålet er at få genindført brugte byggematerialer i detailsalget.

Projektet GENTRÆ, som er støttet af Realdania, er grundlagt i et partnerskab mellem Golder, Stark og Solum.  Formålet er at genindføre brugte byggematerialer i detailleddet. Tidligere på året vandt GENTRÆ den danske konkurrence  THE CIRKULAR CONSTRUCTION CHALLENGE sammen med 2 andre projekter.

Se i øvrigt videoen med de 3 vindere.

GENTRÆ blev inviteret til kongessen i Bilbao i Spanien for at debattere cirkulær økonomi, byggeri og håndtering af affald. Her blev de danske spændende løsninger og prototyper præsenteret. Ligeledes blev der delt førstehåndserfaringer i at arbejde med cirkulære løsninger og prototyper.

Hvis projektet GENTRÆ omkring genanvendelse af brugte byggematerialer lyder spændende og interessant, så tøv ikke med at kontakte et af firmaerne bag dette unikke partnerskab - Golder, Stark eller Solum. 

.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Golder Associates A/S

Maglebjergvej 6, 1.
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Golder Associates A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156