23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren aflever sag ved opførelse af JP´s nye hovedsæde

Et nybygget mediehus på 8.500 kvm på Aarhus Havn er nu ved at være indflytningsklar til en af landets største mediehuse, Jyllands-Posten.

Med tømrerentreprisen, har Bytømreren siden oktober 2018 stået for opførelse af b.la. ind- og udvendige lofter, gipsvægge, brand- og lyddøre på det, der nu skal være JP´s nye domicil ved Filmbyen.

Det trapezformede mediehus bliver JP´s nye hovedsæde, som inden længe skal huse Jyllands-Postens ca. 300 medarbejdere, Ekstra Bladets Aarhus-redaktion samt Politikens Lokalaviser.

Mediehuset er opført i fem etager med et atrium i midten på de fire øverste etager. På nederste etage vil huset, udover kontorer og en række andre funktioner, have et auditorium, som b.la. skal bruges til arrangementer for læsere og kunder, og på øverste etage bliver der indrettet kantine og en udendørs terrasse.

Vi har nu afleveret sagen til CASA A/S, som har totalentreprisen på byggeprojektet.
Det har været en spændende sag at arbejde på, og vi takker CASA for det gode samarbejde. Et samarbejdet, som forløb lige efter bogen. Vi ønsker samtidig JP´ tillykke med det imponerende og flotte, nye hovedsæde.

 

 

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.063