23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Coromatic kvalitet- og miljøpolitik ISO 9001 og 14001 certif

Coromatic tager miljømæssigt lederskab i alle vores forretningsaktiviteter – fra løsninger til produktdesign og brug af teknologi.

Coromatics miljøpolitik understøttes af virksomhedens globale miljøstyringssystem. Dette er grundlaget for virksomhedens indsats for at opnå resultater i overensstemmelse med miljømæssigt lederskab og sikrer, at Coromatic har stærkt fokus på beskyttelse af miljøet i vores forretningsaktiviteter i hele verden.

OCP CFOPS Framework
I Coromatic tiltrækker, fastholder og udvikler vi branchens bedste medarbejdere ved at være en attraktiv arbejdsgiver. Med OCP CFOPS Framework trænings- og certificeringsprogram giver vi vores ansatte mulighed for at udvikle sine kompetencer inden for Operations Management og samtidig netværke på tværs af de nordiske lande.

OCP CFOPS Framework træningen dækker emner inden for:

  • Brug og anvendelighed af OCP Critical Facilities Operations Framework
  • Facilities Management praksis i overensstemmelse med EN 15221
  • ITIL® Fundamentals
  • EN 50600 Management og Operational information
  • Uptime Institute® Operational Sustainability

Efter gennemført træning og en skriftlig eksamen udstedes et personligt OCP CFOPS Frameworks træningscertifikat til de deltagende medarbejdere. Træningsforløbet inkluderer et virksomhedsbesøg hos en kunde og hjemmearbejde.

Træningsprogrammet startede i 2015, og mere end 50 Coromatic medarbejdere er blevet undervist og certificeret siden opstarten.

The Open Compute Project (OCP)
The Open Compute Project (OCP) er en organisation, som udveksler design inden for datacenterprodukter og bedste praksis blandt firmaer, såsom Facebook, IBM, Intel, Nokia, Google, Microsoft, Seagate Technology, Dell, Rackspace, Cisco, Goldman Sachs, Fidelity, Lenovo og Alibaba Group.

OCP er en platform, som åbent deler viden, og inspirerer IT-industrien til udvikling, på samme måde som i åbne projekter i softwareindustrien.

Coromatic har grundlagt CFOPS Framework for at sikre kvaliteten af kontrol og drift af datacentre og andre virksomhedskritiske funktioner. Det skal medvirke til øget ydeevne, lavere udgifter og risiko, og samtidig mindske det miljømæssige aftryk i overensstemmelse med markedets gældende standarder.

CFOPS Framework er blevet doneret til Open Compute Project (OCP) og er blevet godkendt som det officielle OCP CFOPS Framework.

Det er gratis at bruge i forbindelse med drift af virksomhedskritiske faciliteter, og er godkendt som anbefalet, bedste praksis som CP Facility Recognition Program for colocation operatører.

Vil du vide mere om OCP CFOPS Framework?

Besøg den officielle wiki for OCP Critical Facilities Operations Framework

Du kan også kontakte os på cfopsadmin@coromatic.se hvis du gerne vil vide mere.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Kontaktperson

SB
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
stine.blaaberg@coromatic.dk

Send til en kollega

0.063