23948sdkhjf

Københavns nye skibakke beskyttet mod graffiti

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Amager Bakke har fået anti-graffiti beskyttelse hele vejen til toppen

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ANTI-GRAFFITI

Mange havde næppe forestillet sig, at man en dag kunne tage på afterski på Amager. Men med åbningen af den nye Amager Bakke er det ikke desto mindre nu muligt. All Remove har beskyttet den nye mastodont af et forbrændingsanlæg mod graffiti.

Der er plads til 1.500 mennesker på Københavns nye skibakke. Udover at stå på ski på de mange børstemåtter, kan man også klatre, vandre eller ligefrem løbe til toppen. Men med mange mennesker kommer desværre også risikoen for graffiti.

Anti-graffiti for fuld skrald
Derfor ønskede man at beskytte byens nye leverandør af strøm og fjernvarme. Og der var nok at gå i gang med. Amager Bakke er i sig selv en stålmastodont, som rejser sig i 85 meters højde. 7.500 tons stål er der brugt til forbrændingsanlægget, og det er dækket af cirka 1.500 betonelementer.

SE FLERE REFERENCER – KLIK HER

Lang vej til toppen
All Removes medarbejdere måtte derfor ud på noget af en vandretur for at anti-graffiti beskytte de utallige stålplader langs trapperne hele vejen til toppen. Men det lykkedes at udføre arbejdet og blive færdig inden åbningen den 4. oktober 2019.

Nu er det nye rekreative område beskyttet mod graffiti fra hærværksfolk – til forhåbentligt stor glæde for anlæggets kommende gæster, der skal besejre bakken for at stå på ski, klatre, vandre, løbe, spise, feste eller bare nyde udsigten fra toppen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ANTI-GRAFFITI

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.125