23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CJ A/S åbner afdeling på Fyn

Entreprenørvirksomheden CJ A/S i Fredericia åbner nu også i Langeskov. Det sker med en erfaren mand inden for bygge og anlæg i spidsen.

Pressemeddelelse af  Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

CJ A/S, der udfører alle former for anlægsopgaver, bolig- og erhvervsbyggerier i hele Danmark, udvider med en afdeling i Langeskov som supplement til afdelingen i Fredericia.

- Vi har i forvejen et stort antal projekter på Fyn, og vores kompetencer efterspørges i langt højere grad, end vi har oplevet tidligere. Den efterspørgsel kan vi nu imødekomme ved at åbne en afdeling i Langeskov, lyder det blandt andet fra Jonathan Smetana, vicedirektør i CJ A/S.

Kendt ansigt i spidsen
I spidsen for den nye afdeling i Langeskov står Michael Bøgelund Dalager, som har 35 års erfaring inden for entreprenørbranchen.

Michael Bøgelund Dalager kender CJ A/S’ forretningsområde rigtigt godt, da han tidligere har arbejdet som projektleder i virksomheden. Derudover kommer han med en bred erfaring fra branchen, blandt andet som medejer i TC-anlæg, hvor han var med til at opbygge og udvikle virksomheden. I afdelingen i Langeskov bliver opgaven næsten den samme – nemlig at fastholde og videreudvikle kundegrundlaget på Fyn.

-Vi kender Michael særledes godt – både fra hans tidligere ansættelse og fra branchen. Michael har et stort netværk på Fyn, som vi håber at kunne drage nytte af. Dertil kommer, at hans måde at arbejde på stemmer godt overens med de værdier, vi har i CJ A/S, og derfor tror vi på, at han er den rette mand til at udbygge vores aktiviteter på Fyn og også på Vestsjælland, siger Jonathan Smetana.

Michael selv glæder sig både til at være med til at løfte opgaven med at opbygge og udvikle afdelingen i Langeskov og til at blive en del af den gode og positive ånd, CJ A/S er kendt for.

Central placering
Den nye afdeling i Langeskov ligger centralt placeret på Agertoften 1 ud til den fynske motorvej E45, så afdelingen bliver nem at komme til og fra for både kunder og medarbejdere. CJ A/S glæder sig til at komme tættere på kunderne på Fyn og forventer, at den nye afdeling også vil give større indsigt i nye lokale projekter.

I dagligdagen kommer afdelingen i Langeskov til at arbejde tæt sammen med kollegaerne i Fredericia.

- Indledningsvist kommer vi til at trække på de dygtige folk, som allerede er i Fredericia, men der vil også ansættes lokale medarbejdere, fortæller den nye sektionsleder Michael Bøgelund Dalager. 

Positive udsigter
CJ A/S mener, at der ligger et fornuftigt vækstpotentiale i forhold til at udbygge markedet på Fyn.

- Vi har udarbejdet en realistisk 3-årig forretningsplan, hvor fokus er på at opbygge en solid, selvkørende organisation, der kan varetage størstedelen af opgaverne på Fyn, og mavefornemmelsen omkring hele projektet er rigtigt god, siger Michael Bøgelund Dalager.

Nye opgaver på vej
Flere opgaver er allerede på vej i ordrebogen hos den fynske afdeling. Lige nu regnes der på der på flere store boligprojekter og klassiske anlægsopgaver, i Kerteminde, Odense, Nyborg og i Kalundborg

Afdelingen i Langeskov åbner officielt den 1. november 2019.

 

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

UEK
Ulla Espersen Kristensen
Administrationsleder
+45 25280078 uek@cj-as.dk

Send til en kollega

0.062