23948sdkhjf

Tick Cad i nyt gazellespring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

For andet år i træk har Tick Cad gjort sig fortjent til udnævnelse som gazellevirksomhed med en vækst på 313,2 pct.

Gazellen er en pris, Børsen giver til danske virksomheder, der har mere end fordoblet deres omsætning i løbet af de sidste fire år. Tick Cad er meget stolte over at være en del af den eksklusive klub af danske virksomheder, der bibeholder en høj vækstrate.
 
Ifølge adm. direktør Karina H. de Lichtenberg skyldes succesen bl.a. udvidelse af produktporteføljen med
3D scanning, samt Tick Tool, der optimerer arbejdsgangene for produktions- og design virksomheder, som anvender 3D CADsoftware. Den væsentligste årsag er dog, gode løsninger og langvarige relationer med fantastiske kunder. En stor tak til samarbejdspartnere og kunder - vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Om Tick Cad
Tick Cad er certificeret Autodesk Guld Partner med specialiseringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction, samt skandinavisk forhandler af 3D laserscannere (Design ScanArm, FOCUS, SCAN in a BOX) og software fra FARO og 3DSYSTEMS.

Siden 2013 har Tick Cad, i samarbejde med kunderne, udviklet Tick Tool, et add-on til Inventor, som sikrer ensartet struktur og sunde workflows til alle, der arbejder med 3D CAD-konstruktion, dokumentation og produktion. Tick Cad har afdelinger i Danmark og i Island.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Send til en kollega

0.078