23948sdkhjf

Deltag i gratis seminar i Blox og tag del i digitalisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Projectspine A/S

Projectspine A/S inviterer alle i byggebranchen til en række gratis seminarer i Blox for at opnå bedre forståelse for digitaliseringen i byggeprocessen og behovet for digitale værktøjer.

Vi håber, du har lyst til at komme en tur forbi d. 14/11 og 27/11 og tage del i debatten - der er åben for tilmeldinger. Vi sætter flere seminarer op i det nye år.

Praktisk info
tilmelding d. 14. & 27. november: klik her 
Tid: 8:30
Sted: BLOXHUB Bryghuspladsen 8, indgang C, 3. sal, 1473 København K

14/11: Bliv en del af digitaliseringen af byggeprojekter nu og i fremtiden
Deltag i Projectspine morgenbooster og opnå endnu mere og bedre viden om, hvordan du kan være aktiv med digitalisering af byggebranchen

27/11: Bygherre, er du klar til digitaliseringen af dine byggeprojekter?
Projectspine A/S inviterer alle bygherrer til en række gratis seminarer for at opnå bedre forståelse for digitaliseringen i byggeprocessen. Til det første seminar går vi sammen med Sund og Bælt A/S og Autodesk og præsenterer, hvordan du som bygherre kan opnå bedre forståelse for det projektmateriale, du modtager, og skal overlevere til drift.

Med rette klassifikation og egenskabsdata kan data nemlig nemt overføres til drift og vedligehold. Hvad opnår du som bygherre med struktureret data og fælles data sprog i byggeprojekterne? Kom og hør fordelene ved at være på forkant med data.

Sund og Bælt A/S og Autodesk fortæller om vigtigheden af datastruktur og fælles sprog for netop at kunne overføre deres nye projektet til drift og vedligehold, samt hvordan de har grebet det konkret an. Hvordan skal vi tænke og se mulighederne med BIM modellerne? Og hvordan kan du tilsikre data fra modellerne stemmer overens med IKT -kravet og er brugbar i overleveringen til drift og vedligehold?

Med effektiv data management kan data klassificeres og valideres. Data kvalitetssikres, selvom der hentes data fra forskellige kilder. Alle projektdeltagerne taler fælles sprog og har adgang til opdateret data.

Vi deler viden fra branchen og sparrer om, hvordan du kan komme på forkant med digitaliseringen og opnå endnu bedre resultater med data.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Projectspine A/S

Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal
1473 København K
Danmark
Projectspine A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094