23948sdkhjf

Øg din fortjeneste og strømlin indkøbet med KlarPris

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLARPRIS A/S

KlarPris analyserer din handelsdata, og kommer med forslag til, hvor du bør strømline indkøbet, for at få flere penge i kassen.

Handelsdata har tidligere været forbeholdt store virksomheder med analyse-afdelinger, men sådan er det ikke længere. Med den nye funktion i KlarPris får du overblik over din handelsdata, hvilket giver mulighed for at optimere din virksomhed, og få flere penge i kassen.

 

Strømlinet indkøb giver flere penge i kassen

KlarPris har udviklet funktionen ”foretrukne produkter”, der løbende analyserer din virksomheds indkøb på tværs af de leverandører du bruger. Baseret på hvad og hvor meget du køber, vil funktionen fortæller dig, hvilke varekategorier der er økonomisk gevinst ved at strømline. Det vil sige, at alle i virksomheden køber det samme produkt i stedet for forskellige versioner.

Hvis I f.eks. køber 10 forskellige kabler, kan der være stor prisforskel. Funktionen vil derfor komme med forslag til, hvilket kabel du bør vælge som din "foretrukne".

Når du har valgt dit foretrukne produkt indenfor en varekategori, bliver produktet markeret med en stjerne, og vil fremover ligge øverst i søgninger. Så alle i virksomheden kan se, at det er dét produkt de skal købe.

 

Vil du optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLARPRIS A/S

Langebrogade 6 A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KLARPRIS A/S

Send til en kollega

0.094