23948sdkhjf

Elbek & Vejrup leverer rekordgode resultater!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Vi har netop opgjort vores årsregnskab, som viser rekordresultater for 8. år i træk. De gode resultater skabes med arbejdsglæde i fokus, og Elbek & Vejrup er i perioden blevet kåret til Danmarks bedste, samt Europas anden bedste arbejdsplads.

Elbek & Vejrup A/S har offentliggjort årsregnskabet for perioden 2018/2019. For 8. år i træk er det et rekordresultat, med vækst på både top- og bundlinjen, og en samlet omsætningsvækst på 92,5 procent på de 8 år. Sammenlignet med sidste år, er omsætningen steget med 7,5 procent og resultat før skat med 9,6 procent.
Disse gode resultater skabes med stor fokus på arbejdsmiljø, og Elbek og Vejrup er i perioden blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads, samt Europas anden bedste arbejdsplads.

Administrerende direktør for Elbek & Vejrup Niels Elbek udtaler:

”Det er en fornøjelse at kunne aflægge endnu et rekordregnskab, som i bund grund er et vidnesbyrd om, at vi bliver ved med at skabe værdi for vores kunder og stadigt bedre til at drive virksomheden. Det har været endnu et rigtigt godt år, hvor vores medarbejdere igen har leveret fantastiske resultater”, siger Niels Elbek.

Læs mere, og download vores årsrapport her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.094