23948sdkhjf

Interesseret i ny teknologi? Kom med på studietur!

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Der er ny tech, robotter, innovation og automatisering på programmet, når to forskellige studieture til hhv. Odense og Silicon Valley afholdes i 2020!

Det nye år byder på to spændende destinationer, til dig, der interesserer dig for Build.4.0, robotter, ny tech og automatisering. InnoBYG inviterer på studieture til det danske robotmekka på Fyn sammen med RoboCluster og BygFyn og til epicenteret for den teknologiske udvikling - Silicon Valley sammen med Innovation Centre Silicon Valley. Vi tyvstarter studieturen til Silicon Valley med et gå hjem-møde i december, hvor vi bl.a. får et indblik i tendenser og udvikling "over there".

Gå hjem-møde og studietur til Silicon Valley
16. december 2019 fra 15.00-17.00 og juni 2020 

Har USA mere at byde på end Trump på Twitter, realitystjerner og junkfood? Hvordan står det egentlig til med at anvende teknologi i bygge- og anlægsbranchen ”over there”? Og er de længere fremme i USA omkring brugen af de nye teknologier i byggebranchen, end vi er herhjemme og i givet fald på hvilke områder?

Den 16. december 2019 inviterer InnoBYG og Innovation Centre Silicon Valley til gå-hjem-møde fra kl. 15-17, hvor Vicegeneralkonsul Thomas Winther Poulsen fra Innovation Centre Silicon Valley kommer og gør os klogere på tendenser og udvikling i og omkring verdens nok største epicenter for innovation og teknologi.

For selvom Kina overgår USA inden for investeringer i teknologi til byggeri og anlæg, ser man stadig en rivende udvikling i investeringer i start-ups og etablerede virksomheder i USA. Derfor er det et marked, der er værd at holde sig orienteret om - og også besøge.

Kom med os til teknologiens epicenter
Netop besøgsdelen er næste skridt, og vi planlægger en spændende studietur, som vi også vil præsentere på mødet den 16. december. InnoBYG og Innovation Centre Silicon Valley er lige nu i gang med at sammensætte et spændende ugeprogram med virksomhedsbesøg, ny viden fra innovationsverdenen om både droner, robotter, software m.m. samt spændende besøg på FutureTech i San Fransisco. FutureTech er byggeriets førende techkonference, med oplæg fra en række førende aktører fra bygge- og anlægsbranchen.

Se programmet og tilmeld dig her

Det er gratis at deltage i gå hjem-mødet den 16. december. Prisen for studieturen i juni er endnu ikke fastsat, men vi forventer at kende en ca. pris til gå hjem-mødet. 

________________________________________________________________________________________________

Studietur - Robotter i byggeriet
30. januar 2020 fra 08.00-18.00 

Få fingrene i robotter til byggebranchen - kom med på studietur.
Der er stigende fokus på automatisering og digitalisering i bygge- og anlægsbranchen i disse år. Robotter bruges mere og bedre, fx til tunge løft og til gentagende, nedslidende arbejde. Digitaliseringen har stort potentiale, bl.a. til at gøre branchen mere produktiv og mindske nedslidning.

De to Innovationsnetværk RoboCluster og InnoBYG samt klyngen BYG FYN, inviterer på studietur til Odense, hvor fokus netop vil være på, hvordan robotter anvendes i byggebranchen samt hvilke tendenser, der er fremherskende i udviklingen og skaber værdi i bygge- og anlægsbranchen.

Som deltager vil du få mulighed for at afprøve nogle af de nye teknologier, der kan give dig inspiration til eget arbejde eller nye samarbejdsmuligheder. Derudover vil du også blive præsenteret for de seneste tendenser i byggeriet indenfor anvendelse af robotter hos de to virksomheder EGATEC og KOBOTS.

I bussen fra Teknologisk Institut i Taastrup, vil der være mulighed for at netværke undervejs.

Studieturen afholdes den 30. januar 2020 fra kl. 8-18, hvis du kører med bussen og kl. 10-16, hvis du møder op i Odense. Det er gratis at deltage for medlemmer af RoboCluster, InnoBYG og/eller BYG FYN - ikke-medlemmer kr. 500,-

Se programmet og tilmeld dig her

 


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.125