23948sdkhjf

Ny 95 tm Effer kran samt Nopa ballast kærre

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

Endnu en levering fra SAWO til vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S

Vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S fra Aarhus, har endnu engang gjort brug af SAWOs kompetencer indenfor opbygning af store lastbilmonterede kraner. 

Denne gang har firmaet fået monteret en Effer 955 kran med 8 udskud, samt 6 ekstra udskud i jib. Totalt giver dette et udlæg på 33,55 hvor der kan løftes hele 720 kg. Kranen er monteret på en 4-akslet Mercedes Arocs. 

Den flotte opbygning er udstyret med indtil flere features, som firmaet har ønsket, såsom for eksempel hydraulisk udskydelig bagende styret over fjernbetjening og udtræksstænger i både for- og bagende med markeringslys og rotorblink. 

Den nye opbygning kommer til at indgå i Århus-firmaets vognpark, der i forvejen tæller indtil flere store kranbiler fra SAWO. 

 

Udover kranen har SAWO leveret endnu en ny opbygning til Bent Mortensen A/S. En NOPA KFL240 2-akslet ballast kærre med fast lad, som skal bruges til kundens nye mobilkran.

Ballast kærren har en totalvægt på 24 ton, og er 5,660 mm. lang. Den er med BPW aksler og har en akselafstand på 1.360 mm., luftaffjedring med hæve/sænk. 

På kærren er der 2 stk. styr for ballast, grav i bagende for støttebensplader, 5 stk. nedfældbare binderinge i hver side, 4 stk. løftekroge i hjørnerne af ladbunden samt kæpstokkehuller. Den har støtteben i både front og bag, fast kofanger og cyklistværn samt komplet lygteføring.

Bent Mortensen A/S, har ud over almindelige transportopgaver specialiseret sig i kranopgaver. Firmaet har otte lastbiler med kran samt en mobilkran.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.094