23948sdkhjf

Nyt om navne: Projectspine A/S har ansat Mark Sung Brinkler 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Projectspine A/S

Projectspine A/S har ansat Mark Sung Brinkler per 1. december til at udfylde rollen som Product Manager for Spine platformen.  

Mark kommer med masser af brancheerfaring, bl.a. fra Sigma Estimates, hvor han har været en del af Major account med implementering af digitale løsninger til byggebranchen. Mark er desuden medejer af BIM SHARK - og vil fortsat sideløbende fungere som partner i BIM SHARK. Her har han været primus motor i udviklingen af deres Saas løsning til dokumentation. 

Marks hovedrolle i Projectspine bliver product manager og i samarbejde med udviklingschefen vil hans vigtigste opgave være at prioritere hvilke opgaver og leverancer, der skal vægtes i forhold til markedets behov. Mark skal sikre at vores udviklingsopgaverne er tydeligt beskrevet, således udviklingsteamet kan eksekvere hurtigt og præcist. Mark har et skarpt øje for kundernes efterspørgsel og markedets bevægelser.  

Mark vil undersøge og identificere potentielle produktudviklingsmuligheder, som kan bidrage til at øge Spine løsningens værdi og fortsatte udvikling. På kort sigt bliver Marks fokus at release Spine version 4, hvor BIM7AA kan vælges som understøttende typificering på lige fod med CSS. Derefter vil fokus på vores kommende integrationen med Dynamo og BIM 360 (således Spine understøtter åbne standarder), som er sat til at gå live i starten af det nye år.  

Desuden vil Mark fungere i bindeleddet med kunder med implementering og optimering af vores løsninger hos et udvalg af kunder i både Danmark og udlandet. 

Som voice-of-costumer" er Mark en stærk kompetence og vi glæder os til at få ham ombord. Med hans store erfaring ved han meget om, hvad der gør kunden tilfreds, i og med han kender markedet og kundernes behov,” udtaler Susanne Lund, direktør, Projectspine A/S.

Mark er bygningskonstruktør og cand.IT’er med fokus på udvikling af smarte løsninger og optimering af processer.

Yderligere oplysninger:

Susanne Lund, direktør Projectspine A/S                                                                
sl@projectspine.com                                                                                                      

Mobile: +45 5178 0491   

Mark Sung Brinkler
msb@projectspine.com

Mobile: +45 5385 2318                                                                                                


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Projectspine A/S

Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal
1473 København K
Danmark
Projectspine A/S

Send til en kollega

0.094