23948sdkhjf

Fra ide til indevielse på bare nogle få uger!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Expandia er nordens største leverandør af midlertidige lokaler. Vi tilbyder nøglefærdige kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger der er tilpasset jeres behov.

Det skal være nemt og bekymringsfrit at leje midlertidige lokaler hos os og hverken give ekstra arbejde eller ubehagelige omkostninger for dig som kunde. Vi tilbyder et trygt og enkelt lejekoncept, hvor I har faste månedlige omkostninger og en kundeservice, der løser eventuelle problemer. Lejen er naturligvis inklusiv service og forsikring.

Når du vælger at leje hos os starter vi med en gratis behovsanalyse, hvor vi ser på jeres projekt og hvilken type lokaler I har brug for. Og i hele lejeperioden arbejder vi for, at I har en god dagligdag i jeres nye lokaler. For både gode relationer og jeres trivsel er vigtig for os.

Alting er i bevægelse. Nogle år er der brug for flere daginstitutionspladser, skoleborde, ældreboliger og kontorstole. Andre år færre. En stor byggeinvestering kan måske ikke betale sig eller være for usikker. At leje midlertidige lokaler kan derfor være det pusterum, der skal til, for at træffe en langsigtet beslutning.

Vores midlertidige moduler løser midlertidige spidsbelastninger. Vi stiller for eksempel sjældent en hel skole til rådighed, kun ekstra klasselokaler og arealer. Selvom vores moduler har en tilstrækkelig høj kvalitet til at kunne fungere som permanente løsninger, er det aldrig hovedformålet og ikke noget, vi anbefaler.
Når behovet for plads ændre sig er det ikke altid løsningen at bygge nyt og ledige lokaler er ofte ikke der, hvor man gerne vil have dem – eller med de funktioner, man har brug for.
Her er vores midlertidige moduler et godt alternativ. De kan flyttes og tilpasses individuelle ønsker og behov.

Vil du vide mere om Expandia Moduler og hvad vi kan tilbyde så klik her eller kontakt os på 70 22 12 24 eller skriv en mail til os på info@expandia.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097