23948sdkhjf

Rasm. Holbeck Hydraulik skifter navn til Hymatik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hymatik ApS

Vi kan med glæde annoncerer at vi i dag d. 02.12.19 skifter navn fra Rasm. Holbeck Hydraulik ApS til Hymatik ApS.

Navneskiftet er en del af en større international digitaliseringsstrategi, som vi er i gang med. Vi kan bl.a. løfte sløret for, at vi i forbindelse med navneskiftet, også vil lancere en helt ny webshop i starten af det nye år, hvor du kan søge blandt 260.000 varenumre fra Parker Hannifin.

Vi har valgt at skifte navn til Hymatik, for at imødekomme den globale udvikling, og for at styrke vores kommunikation med danske såvel som udenlandske kunder. Navnet Hymatik er inspireret af ordene hydraulik, pneumatik og teknik.

Selvom vi skifter navn fra Rasm. Holbeck Hydraulik til Hymatik, er vi stadig den samme, som du kender. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af produkter fra Parker Hannifin primært inden for hydraulik, pneumatik, filtrering og sealingsprodukter, og du får god kunderådgivning, hvor vi hjælper dig i processen med at finde de rette produkter.

Vi har stadig vores ParkerStore i Odense, som er en af Europas største ParkerStores med over 5000 varenumre på lager samt værksted, hvor vi presser slanger. Alle vores slanger bliver påført et PTS-label, hvilket gør det nemt og hurtigt at identificere slangen og dens komponenter, når der skal laves en ny.

Vi tilbyder også kittingløsninger, og afkortning af slanger, som er velegnet til serieproduktion.

Vi kan levere i Odense indenfor 1 time, og indenfor 2 timer på hele Fyn.

Tag et smugkig på vores nye hjemmeside på hymatik.com – Den går endelig i luften først i det nye år med en stor webshop. Vi glæder os til at vise jer den!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hymatik ApS

Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Danmark
Hymatik ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.159