23948sdkhjf

Undgå uheld på læsserampe med automatisk fastholdelsessystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

Læs her hvordan et automatisk fastholdelsessystem kan øge sikkerheden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Vi præsenterer ASSA ABLOY DE6190AR Automatisk fastholdelsessystem. Det hydrauliske fastholdelsessystem aktiveres fra en betjeningsboks inde i bygningen, når lastbilen er i den rigtige position ved læsserampen.

Hydrauliske fastholdelsessystemer er automatiske og adskiller sig derfor fra manuelle systemer ved at yde en konstant fastholdelseskraft gennem hele lastningen. De forhindrer altså uønsket bevægelse under lastningen og sikrer dit personale mod ulykker og kvæstelser. Det hele foregår automatisk, hvilket sikrer ensartethed i processen og frigiver medarbejderne til andre opgaver.

Det betyder, at alt personale er i sikker afstand fra lastbilen, når den sikres og frigives. Med sin udtrækkelige arm detekterer systemet selv indkommende lastbiler og trækker sig pænt på plads i siden, når den ikke er i brug. Det forhindrer skader på lastbilens hjul.

Med et integreret styresystem kan hele læssepladsen desuden integreres og automatiseres, så alting kører som én smurt maskine med høj sikkerhed for alle parter. For eksempel kan åbning af porten kun ske, når lastbilen er sikkert på plads og forankret.

På samme måde kan lastbilen aldrig køre væk, før det er sikkert, når armen kun kan trækkes tilbage, når porten igen er lukket. På den måde undgår du ulykker på grund af køretøjer, som forlader læsserampen før tid. Det giver et højt niveau af sikkerhed for alle medarbejdere på og omkring læsserampen.

Læs mere om produktet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.125