23948sdkhjf

Work smarter not harder

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Vidste du, at hvis du skal løfte mere end 50 kg. er det nødvendigt at benytte løfteudstyr?

Arbejdsmiljø præget af højt tempo resulterer oftere i arbejdsulykker
Gentagne manuelle løft er almindeligt i mange brancher. Til trods for et øget fokus på arbejdsmiljø og voksende teknologiske muligheder, er skader forårsaget af tunge løft stadig et problem. 

Ifølge Byggeriets Evaluerings Center går det den forkerte vej med tallet for arbejdsulykker, som desværre er stigende, pga. det høje tempo der kræves i dag på byggepladser og i industri virksomheder.

'Work smarter not harder'
Vores mission hos GMV er, at bidrage med effektive løsninger til afhjælpning af de mange manuelle løft, der findes i byggeriet og industrien. Vi ønsker, at slutbrugeren af vores produkter og løsninger skal være i stand til at arbejde effektivt uden risiko for skader - work smarter not harder. 

Vores produkt sortiment består af Winlet vinduesløftere, ErgoMover gips- og transportvogne samt en lang række håndterings- og løfteudstyr til industrivirksomheder. 

Winlet - den intelligente vinduesløfter
Ved at benytte en Winlet vinduesløfter, kan du arbejde mere effektivt og samtidig reducere risikoen for skader. En Winlet er hurtig og sikker - selv med tung belastning. Den er ekstrem præcis pga. de lineære bevægelser af fronten, og så er den nem at betjene for alle på byggepladsen. 

Læs mere om Winlet

ErgoMover - transport af byggemateriale
ErgoMover gips- og transportvogn er designet til at transportere og håndtere tunge løft på byggepladsen, som fx hele bundter med gipsplader og andet byggemateriel. 

Læs mere om ErgoMover

Handling - løsninger til tunge løft i industrien
Vores Handling produkter er målrettet industri virksomheder. Vi er specialister i, at finde den rigtige måde at eliminere gentagne manuelle løft ved, at bruge vores standard produkter eller ved at skabe en kundetilpasset løsning, der er udviklet særligt til den specifikke kunde. 

Vores produkter og løsninger har skabt resultater i mange brancher som fx:

  • På lageret
  • Transport- og logistik
  • Fødevare- og medicinalindustrien
  • Industrielle produktionsvirksomheder

Læs mere om Handling

Få den rigtige løsning og et godt tilbud i dag
Vil du eliminere skader og samtidig være mere effektiv? Tøv ikke med at kontakte os og lad os finde den rigtige løsning til din specifikke situation. 

Vi har specialister med mere end 30 års erfaring, der ser frem til at hjælpe dig!

Tlf: 7573 8247 
E-mail: post@gmvas.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093