23948sdkhjf

AROS Maler Entreprise får Gazelle 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aros Maler Entreprise A/S

Med en omsætning, der er 142% større end i 2015 og en medarbejderstab, der er 127% større, har AROS Maler Entreprise mere end levet op til Gazelle-kravene.

AROS Maler Entreprise realiserer en kolossal vækst, og det fortsætter i 2019. Nogle af forklaringerne er en stærk bestyrelse, professionel økonomistyring og gode medarbejdere.
 
Stærk bestyrelse og professionel økonomistyring
 
Simon Elgaard Elkjær, som er ejer og CEO i AROS Maler Entreprise fortæller: ”Vi etablerede i 2016 en professionel bestyrelse, som virkelig har stillet krav til os og medvirket til, at vi er, hvor vi er i dag. Vi har haft fokus på kontrolleret vækst, og det at få eksterne øjne på, der ikke er del af driften, og som kan se ting, vi ikke selv ser, har virkelig været godt.
 
Derudover har vi nogle meget veludviklede styrings- og rapporteringssystemer, som hjælper os meget. Det skyldes, at vi har valgt en kompetent CFO/økonomidirektør, der som Cand.oecon. har tilført vores firma, nogle ting, som nok ikke er helt normale i malerbranchen. Derudover har vi et udvidet økonomisk samarbejde med Deloitte, som også blev igangsat i 2016, som også styrker os.”
 
Stor tak til medarbejderne
 
Medarbejderne i AROS Maler Entreprise er ligeledes en meget stor del af succesen. Der er et usædvanligt engagement i både byggeledelsen og blandt medarbejderne, og der ydes en stor indsats. Simon Elgaard Elkjær fortsætter: ”Vi har fokus på hinandens styrker og kommer hinanden ved – også for manges vedkommende i fritiden. Jeg tror, det er vigtigt at kende hinanden på flere planer for at skabe en god arbejdsplads, og det gør vi en indsats for i AROS Maler Entreprise. Derudover har vi en del udlændinge ansat, og det har vi succes med. De viser et stort engagement og en høj arbejdsmoral, som bidrager positivt til vores firma. Samtidig løser vi problemet i forhold til manglen på danske malere.”


Kommentarer

Bodil Thomsen
Stort tillykke med prisen,og glædelig jul og godt nytår.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aros Maler Entreprise A/S

Stavneagervej 39
8250 Egå
Danmark
Aros Maler Entreprise A/S

Send til en kollega

0.094