23948sdkhjf

Messetiden står for døren.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Du skal til at tænke på opbygning af messestand. Så her er et overblik over de 5 mest klassiske brølere... og hvordan du undgår dem!

De 5 mest klassiske brølere ved opbygning af messestand:


1) For lidt lys på standen.

Standen er opsat, men åh gru...der er mørkt og dystert. Standen virker ikke så indbydende som tiltænkt...der er bare ikke lys nok. Du har måske fået en placering i et mørkt hjørne. Eller har bare undervurderet hvor meget lys, der kræves.

2) Materialet er for stort i forhold til standens mål.

Hvordan kan det ske? Hvorfor passer det ikke? Du har jo fået standens mål og har målt efter at alt passer...
Måske har du ikke taget højde for at standen ikke må gå helt ud til midtergangen. Så selvom målene siger 5 meter i bredden, så har du reelt kun 4,95 meter eller mindre til rådighed. Husk altid at dobbelttjekke standstørrelsen - også den højde på standen du har til rådighed.

3) Messestanden kan ikke samles

Arrghh...så står jeg der med hele værktøjskassen fuld af søm og skruer og glæder mig som et lille barn til juleaften fordi jeg ENDELIG kan komme til at bruge min nye boremaskine og hamre lidt.
Men...søm og skruer er forbudt i hallens inventar !! (Det kunne nogen godt lige have fortalt mig...)

4) Du styrter rundt i sidste øjeblik

Messen åbner om lidt og du er slet ikke klar.
Du troede at Poul tog sig af montering af plader og at Hanne sørgede for maden og at Iben havde bannere med. Få altid lave en konkret plan over hvem som gør hvad i god tid inden messestart.

5) Der er næsten ingen besøgende på din stand

Endelig er standen færdig! Fin og klar. Dog ikke med helt så meget lys...men det går.Men hvor er alle mine kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere henne? Øv! Jeg har glemt at bede Line om at informere vores netværk om, at vi er på messe.

Hvordan undgår du så alle disse klassiske brølere og mange andre faldgruber....Udover det åbentlyse, som at have nok lys med, sikre dig at dit materiale virkelig passer til standen, have nok tape med, planlægge i god tid og give dit netværk besked så


Kontakt Expression ApS på info@expression.nu el. 61653597 - Vi hjælper dig gerne med en plan :)


Vi har mange års erfaring med opbygning af messer og kan helt sikkert hjælpe dig. Book et møde med os i god tid og vi hjælper dig sikkert i mål både på design, udstyr og evt. opsætning – der er en skam at fejle, da du ofte kun har ét skud i bøssen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.094