23948sdkhjf

Gaffatape i false montagen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Hos BS FALSE - MONTAGE skal der ingen Gaffatape til at montere vores pladefals. Det er kun på Art Basel festival i Miami der bruges Gaffatape til at monterer kunst på væggene.

Hos BS FALSE – MONTAGE skal gaffatape KUN bruges til blikfang, sjov og ballade.

Hos BS FALSE – MONTAGE fuldlimer vi vores pladefals i betonelementets fulde bredde og pladens fulde længde, lige som vi også skruer vores plade for at være 100% sikker på at der ingen revner opstår.

Vi har brugt denne metode i 10 år, og vi har netop fejret 10 års jubilæum uden revner.

BS FALSEN 2009 har en glat overflade der forenkler tømrer– og malerarbejde. Vores plade er 100% uorganisk det gør, at den ikke kan angribes af hverken råd eller svamp. Ligeledes er den formstabil og har en styrke der gør at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillet celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN består af ikke-brændbart materiale.

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

Ønsker du at høre mere om vores produkter, nye som gamle kan du kontakte vores salgskonsulent Rune Hvidberg på tlf.: 2627 0665 eller på mail: Rune@bsbyggeserivce.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Send til en kollega

0.094