23948sdkhjf

Få et bedre arbejdsmiljø og spar energi

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

En optimeret portløsning med dobbelthastighed og reduceret åbnefunktion fra ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyder forbedret arbejdsmiljø, energibesparelse og forbedret daglig drift hos din virksomhed.

Arbejdsmiljøet er Alpha og Omega
Et behageligt arbejdsmiljø i din virksomhed er Alpha og Omega for, at dine medarbejdere kan yde deres bedste, og produktionen derved effektiviseres.

”Med vores løsning kører porten hurtigere, så man behøver ikke at holde og vente med sin truck på, at porten åbner. Herudover kan man med den reducerede åbning programmere en mellemhøjde på 3 meter, som er den, man bruger i den daglige drift. Og hvis der kommer en lastbil på fire meter ind, er der en omskifter på styringen, der kan køre porten op i fuld åbning, når der er behov for det”, forklarer Kaj, der er produktchef i ASSA ABLOY Entrance Systems.

Energibesparelser der tæller
Reduceret ventetid er ikke den eneste forbedring af arbejdsmiljøet de to funktioner bringer med.

”Den store arbejdsmiljøforbedring kommer af, at du får et mindre energispild eller energitab ud ad porten - både fordi den kører hurtigere, så den ikke kommer til at stå åben så længe, men også fordi den kun åbnes til 3 meter i stedet for de 4,5 meter”, fortæller Kaj.

 En af de tilfredse kunder, som virkelig kan se en forskel, er Copenhagen Markets, som købte vores OH1042S port. Læs her hvordan Copenhagen Market forventer at få en besparelse på 10-12 % på varmeregningen.

Læs her hele artiklen om den optimerede portløsning


Kontakt os på tlf. nr. 70 22 82 80 for rådgivning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Marielundvej 20 2730 Herlev
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.093