23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AUH Forum skal beskyttes med betonlasur

Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeri er gået ind i sidste fase. Sidste brik bliver en 14 etager høj bygning, der får navnet Forum. Udenpå skal All Remove behandle vartegnet med en smuk nuance af betonlasur.

HØR MERE OM BETONLASUR OG IMPRÆGNERINGKLIK HER

Hospitalet i Skejby svarer godt og vel til en almindelig dansk landsby. Og nu får hospitalsbyen også sit helt eget vartegn – et pejlemærke i form af et højhus i midten af området. 

Et alsidigt forum
Det nye vartegn får navnet Forum. Her bliver der plads til mange forskellige specialiserede funktioner, bl.a. patienthotel, laboratorier, kirke og biobank.

Højhuset bliver omkranset af en skøn grøn park, som patienthotellet og det fælles mødecenter får en flot udsigt til. 

SE FLERE REFERENCER PÅ IMPRÆGNERING FRA ALL REMOVE

Også kulør på bygningen
Bygningen skal naturligvis fremstå så smuk som muligt i mange år frem, og derfor har All Remove fået til opgave at behandle betonoverfladerne med betonlasur. Betonlasur indeholder også en imprægnering.

Derudover giver imprægneringen facaderne et særligt æstetisk udtryk, der samler hele projektet, som bl.a. består af tegl. Der er valgt en smuk nøddebrun nuance, der står flot til de øvrige facader.

Allerede i starten af 2020 begynder arbejdet, og farveimprægneringen af de ca. 9.000 m2 forventes at løbe over resten af året.

Illustration/tegning ©LINKarkitektur: KPCLINK ArkitekturSWECO og SLA

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ IMPRÆGNERING AF FACADE – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047