23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt fra Arpa: HPL Bloom, FENIX NTM Bloom & FENIX NTM vaske

Arpa har udviklet Bloom, som er en ny kerneteknologi til Arpa højtrykslaminat (HPL) og FENIX NTM®.

Arpa HPL Bloom
Laminatprodukter er lavet af papir og phenol/harpikslim - med Bloom introduceres brugen af lignin for at reducere mængden af ​​phenol, der er inkluderet i harpiksen, med op til 50%. Lignin er en naturlig polymer, der defineres som den lim, der holder træfibre sammen. Hermed stammer de fleste af de vigtigste ingredienser til Arpas Bloom laminat-produkter fra det samme sted: ansvarligt forvaltede skove.

Med Bloom-teknologien bevares kvalitet og særlige egenskaber ved såvel FENIX NTM som Arpa højtrykslaminat.

Arpa HPL Bloom kan allerede i begyndelse af 2020 leveres i et udvalg af 28 kendte farver med tre forskellige overflader (Erre, Lucida og Kér). Produktet kan leveres i 0,7 mm tykkelse i formaterne 3050 x 1300 mm & 4200 x 1300 mm, med Bloom sort kerne.

FENIX NTM Bloom
Også FENIX NTM kollektionen er udvidet med Bloom teknologien – i denne serie præsenteres 4 nye dekorer, som kun fås med Bloom kerne.

FENIX NTM er kendetegnet ved at have en ekstrem mat overflade med lav refleksionsgrad, at være blød at berøre – og at have en slidstærk overflade, hvor der stort set ikke efterlades aftryk efter berøring. Det er på FENIX NTM-overflade muligt at fjerne mikroridser med melaminsvamp og strygejern.

FENIX NTM vaske
Fra Arpa kan vi nu præsentere en kollektion af FENIX vaske, der er specielt og eksklusivt udviklet til at matche FENIX laminater/bordplader. For at fremstille vaskene har Arpa indgået et eksklusivt samarbejde med en producent, som anvender en patenteret fremstillings-teknologi til at producere vaske i høj kvalitet, som er lavet af et ”mat kompositmateriale”.

Vask og bordplade udgør tilsammen en integreret design-løsning – og vaskene tilbydes som følge heraf kun i kombination med FENIX laminat/bordplade.

Kontakt os på telefon 87 47 70 20 og hør nærmere. 

Hilsen Riisfort A/S
 

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015
P nummer: 1000446030

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048