23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den Danske Ambassade i New Delhi har fået hædrende omtale  

Prisen "Årets Byggeri 2019" er netop offentliggjort - i den forbindelse opnåede Den Danske Ambassade i Indien "Hædrende omtale" i kategorien Erhverv.

Prisen "Årets Byggeri" er den bredeste og mest alsidige pris i byggebranchen. En pris, som hvert år tildeles årets bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefaglige betydning.​

Dommerkomiteen lagde i bedømmelse af projektet stor vægt på balancen mellem sikkerhed og signaler. De skriver i bedømmelsen:

"I dag bliver det mere og mere vigtigt at kunne bygge noget, som er sikkert, uden at det ligner eller føles som et fængsel. Med en sammensmeltning af lokale byggeskikke og nordisk arkitektur har man løst den udfordring meget fint her."

Spændende og udfordrende projekt

Byggeriet har været knap ni år undervejs og blev indviet i januar 2019. Det har været et spændende og udfordrende projekt.

"Som projektleder under byggeriet har EKJ haft særlig fokus på facilitering af samarbejdet på tværs af kulturelle forskelligheder og faglig tilgang mellem Indiske og danske rådgivere og entreprenører," fortæller projektleder Kristian Olesen fra EKJ.

Byggeriet er udført i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Architects, Hollingsworth Pack og EKJ. Bygherre er Udenrigsministeriet.

Læs mere hos Årets Byggeri

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Send til en kollega

0.047