23948sdkhjf

Har du fået REOLER på hjernen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Der er kun en udvej – Køb dig en reol til tromler, smådunke eller IBCer

Reoler mig her og reoler mig der. Reoler kører på repeat i din hjerne, og du ved ikke, hvad du skal gøre ved det. Hos DENIOS er vi ikke blege for at komme med et godt bud – Du skal da bare købe dig en tromlereol, reol til smådunke eller en reol til paller med IBC palletanke og tromler. Så går du ikke længere og bliver hjemsøgt af reoler.

 

Reoler til industri – ikke til hjemmet
Hvis du har forvildet dig til at læse denne artikel i troen om at høre mere om en reol i bøg til stuen derhjemme, må vi slemt skuffe dig. Vores reoler er først og fremmest i stål og rustfrit stål, og så er det reoler til industri og lager – ikke til hjemmet.

 

Reoler til tromler
Mangler du en reol til tromler – altså en tromlereol – så er du derimod kommet til den rette. Vores tromlereoler kan ’huse’ mange tromler, og vi har reolkombinationer, hvor du får reoler og opsamlingskar i et. Du kan tappe fra liggende tromler direkte fra reolerne, du kan transportere reolerne ved hjælp af gaffeltruck, og du kan stable tre reoler ovenpå hinanden. Hos DENIOS har vi mange byggemuligheder med vores reoler til tromler.

 

Reoler til paller
Med vores reoler til paller kan du opbevare både tromler og IBC palletanke på samme reol. Vores stålreoler til paller kan rumme op til 6 IBCer á 1.000 liter. Det er da ikke så ring’ endda. Ligesom med vores tromlereoler kan du bruge opsamlingskar direkte under reolen, så der ikke sker våde uheld på gulvet og videre ned i jorden.

 

Reoler til smådunke
Skal du opbevare en hulens masse kemikalier og antændelige væsker? Så kan du investere i bunker af dunke og så ”smide” dem ind på en reol til smådunke. Hylderne på en reol til kemikalier fra DENIOS kan reguleres i højden, og reolen kan udvides med grund- og udvidelsesfelter. Det kan være, at du her bliver udfordret i bedste IKEA-samle-stil, da vores reoler til kemikalier leveres usamlet og skal samles på stedet. Det kan være en god teambuilding-oplevelse for dig og dine kollegaer. Hvis det ikke er tilfældet, så kan vi komme og hjælpe til.

 

Hvad gør du, når reoler har sat sig fast som en dum popsang?
Du køber da en reol til tromler, en pallereol til IBCer og tromler eller en reol til smådunke. Så er reoler ikke længere en bekymring, der har sat sig fast i din hjerne, og du slipper for at høre ordet gentagende gange som en eller anden messende dårlig samvittighed. Du kan tjekke vores tromlereoler, pallereoler og reoler til smådunke ud i vores webshop eller ringe til os for at høre nærmere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Tromlereol med aftapningAftapning af tromler på reolKombi-reol til tromler og IBCer

Send til en kollega

0.11