23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rockzero nomineret til Byggeriets Energipris 2020

På BYGGERI '20 uddeles årets Klimapriser. ROCKWOOLs nye, innovative vægsystem Rockzero er nomineret til årets Energipris. Priserne skal fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klimaet.

På BYGGERI-messen uddeler Danske Byggecentre årets Klimapriser inden for klima, energi, miljø og arbejdsmiljø. Med priserne ønsker Danske Byggecentre at fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klimaet.

ROCKWOOLs nye vægsystem Rockzero er blandt de nominerede til Byggeriets Energipris, der gives til energibesparende bygningsdele og komponenter, der blandt andet kan dokumentere markante energibesparelser. Rockzero er netop udviklet til at opfylde fremtidens energikrav og lever op til kravene for energineutralt byggeri og lavenergiklasse 2020. Vinderne afsløres, når klimapriserne uddeles på Byggeri ’20 onsdag den 11. marts i Fredericia.

Forudsætningen for den gode energieffektivitet er en kombination af isoleringsevne, tæthed og eliminering af kuldebroer. Rockzero vægsystemet er omhyggeligt gennemtænkt og består af en unik kombination af stenuldssøjler, stenuldsisolering og lufttætte OSB 4-plader. Komponenterne bidrager hver især aktivt med fordele, der eliminerer kuldebroer og garanterer en optimal energiperformance.

Sænker energiforbruget med 20%
Ved at anvende Rockzero vægsystemet kan husets energiforbrug reduceres med 20% sammenlignet med et 2018-hus. Ifølge bygningsreglementet er kravet til et 2018-hus på 140 m2 37 kWh/m2/år, hvorimod det for et 2020-hus er 27 kWh/m2/år, og det svarer altså til en besparelse på over 20%. Skifter man derimod fra et hus fra 70’erne til et 2020-hus, vil besparelserne være markant større.

Vægsystemet er et komplet præfabrikeret modulsystem, der skræddersyes til det specifikke projekt. Det leveres i én samlet pakke klar til on-site montering. Det består af et minimalt antal komponenter, der stort set kan samles med en boremaskine på stedet. Det enkle system gør det muligt for alle at bygge energivenlige huse.

Besøg os på BYGGERI’20 i marts og se meget mere om Rockzero

Hvis du vil vide mere allerede nu, så klik på rockwool.dk/rockzero. Her kan du læse meget mere om fremtidens vægge.

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Kontaktperson

LA
Liza Andersen
Kommunikationschef
+45 41508841 liza.andersen@rockwool.com

Send til en kollega

0.078