23948sdkhjf

Rockpanel styrker forretningen med erfaren arkitektrådgiver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rockpanel

Facadeproducenten Rockpanel styrker teamet med ansættelsen af Anette Løff Hornung i en ny stilling som arkitektrådgiver. Ansættelsen sætter streg under virksomhedens øgede fokus på arkitekterne.

Facadeproducenten Rockpanel styrker teamet med ansættelsen af Anette Løff Hornung i en ny stilling som arkitektrådgiver. Hun skal fungere som konsulent for landets tegnestuer og inspirere til spændende facadeløsninger. Ansættelsen sætter streg under virksomhedens øgede fokus på arkitekterne.

 Med ansættelsen af Anette Løff Hornung, 54, vil facadeproducenten Rockpanel styrke dialogen med arkitekterne yderligere. Som arkitektrådgiver skal Anette Løff Hornung øge dialogen med tegnestuer i Jylland og på Fyn og herigennem hjælpe arkitekterne med at finde de helt rigtige løsninger til deres projekter:

- Hos Rockpanel sætter vi en ære i at tilbyde produkter, der tilgodeser kundens behov både i forhold til æstetik og holdbarhed. Vi vil give arkitekterne mulighed for at bringe deres visioner til live uden begrænsninger i det visuelle udtryk, og det skal Anette hjælpe med. Hun skal både inspirere med vores mange facadeløsninger og skabe et endnu stærkere bånd til tegnestuerne, fortæller Business Manager Allan Lindboe fra Rockpanel.

Solid erfaring med arkitektrådgivning
Anette Løff Hornung kommer senest fra en stilling som Area Manager hos Equitone Fibre Cement, hvor hun fungerede som arkitekternes sparringspartner. Nu ser hun frem til at profilere Rockpanels mange designs og håber, at hun kan inspirere arkitekterne til at lege med facadernes visuelle udtryk:

- Jeg har længe været fascineret af Rockpanels facadeløsninger, og jo mere jeg lærer om dem, jo større bliver min fascination. Man kan virkelig skabe mange spændende facader og give dem et helt unikt udtryk, siger Anette Løff Hornung og afslutter:

- Min vigtigste opgave bliver at skabe et netværk med arkitekter i Jylland og på Fyn. Det skal give os en forståelse for de områder, de arbejder med, og jeg håber at kunne inspirere dem til, hvordan de i deres næste projekt kan forene design, miljø og bæredygtighed. Og så skal jeg selvfølgelig sprede budskabet om Rockpanel og de mange muligheder, som facadepladerne kan give. Her er der nemlig rig mulighed for at lege med det visuelle udtryk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rockpanel

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
Rockpanel

Send til en kollega

0.097