23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BAYO.S skruefundamenter kan akkrediteres

BAYO.S Skruefundamenter har med Aalborg Universitet og Geofirmaet Andreasen & Hvidbjerg fået bevilliget en Innobooster fra Innovationsfonden og har udviklet en applikation, der beregner og dokumenterer skruefundamentets styrke i henh. til Eurocode 7

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.

Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen.

Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri, så følgeskader på de omkringliggende bygninger og en omfattende reetablering undgås. Ligeledes undgås grundvandssænkning.

BAYO.S Skruefundamenter har sammen med Aalborg Universitet og Geofirmaet Andreasen & Hvidbjerg ansøgt og fået bevilget den første Innobooster fra Innovationsfonden og har udviklet en applikation, der beregner og dokumenterer skruefundamentets styrke i henhold til Eurocode 7.

Ud fra en jordbundsundersøgelse, der viser jordens styrke beregner vi, hvordan opgaven skal løses og slutteligt modtager du som kunde en rapport, der dokumenterer alle de installerede skruefundamenter enkeltvis.

Det er hurtigt at opbygge stabile fundamenter til helårshuse, tilbygninger, kolonihavehuse, moduler, carporte, terrasser, trafikskilte ... BAYO.S skruefundamenter forankrer effektivt enhver form for bygning.

Læs mere om BAYO.S på www.bayosskruefundamenter.dk

 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047