23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WINCOVER® skal levere interimsdøre til Zleep Hotel i Lyngby

Kundernes krav om én leverandør, der kan løse det samlede behov vedr. lukning af byggeriet i anlægsfasen, bevirkede at WINCOVER® kort før jul udvidede produktprogrammet med interimslukninger. Nu er den første ordre allerede i hus.

WINCOVER® skal levere Interimsdøre til Zleep Hotel & Fitness World i Lyngby

Pihl og søn er totalentreprenør på det seks etager store Zleep Hotel på ca. 5.500m2 bestående af 112 værelser, hvor flere af disse vil blive indrettet som lejligheder med eget køkken til langtidsgæster. Stue- og kælderetagen indrettes til Fitness World til hotellets gæster samt borgerne i Lyngby.

Bygherre: Benjamin Capital ApS
Totalentreprenør: Pihlkonsortiet/Pihl & Søn A/S
Ingeniør: Sweco Danmark A/S
Arkitekt: Årstidens Arkitekter A/S

 WINCOVER+® interimsdør 

  • WINCOVER+® Interimsdøren er udført med en alu vinkelkarm samt ramme- og dørblads konstruktion der er svejst i gering, for at opnå maksimal styrke.
  • Som standard leveres iIterimsdøren uden bundstykke. Bundstykke kan dog tilvælges efter ønske.
  • Dørbladet er udført med aluzink dørkplade på indvendig og udvendig side,og er isoleret med 45 mm stenuld hvilket giver en U-værdi på 3.
  • WINCOVER+® Interimsdøren kan leveres komplet med greb/cylinder/låsekasse/slutblik /dørlukker/beslag for hængelås.
  • Interimsdøren leveres i flg. standard mål 1000x2100 mm (enkeltfløjet) eller 2000x2100 mm(dobbeltfløjet). Interimsdøren kan dog bestilles i mål efter ønske.
  • Interimsdøren kan ydermere udføres med ventilationsriste og eller en rudeløsning med transparent acrylplade samt udluftninghul m/dækplade for flexrør. 
  • Byggepladsskiltning, logo, dør nr. etc. kan integreres på døren.
     

WINCOVER® er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.

WINCOVER A/S
Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37568236

Kontaktperson

SK
Søren Kristensen
Adm. direktør
info@wincover.dk

Send til en kollega

0.111