23948sdkhjf

Få op til 100.000 til Jeres digitale omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Overvejer din virksomhed en digital omstilling men er i tvivl om, hvor I skal starte, og hvordan I får realiseret Jeres digitale ambitioner?

Med SMV:Digitals tilskudsordning har din virksomhed mulighed for at søge om op til 100.000 kroner i tilskud til rådgivning i digital omstilling eller til en potentialeafklaring af virksomheden.

BIM Equity’s team af godkendte rådgivere tilbyder rådgivning indenfor digitalisering, kortlægning af processer, digitale platforme, implementering, CAD, BIM og IKT. Det tillader os at fungere som konsulenter med en endnu større win-win for vores kunder.

POTENTIALEAFKLARING
Vi hjælper dig med at afklare, hvor din virksomhed har størst potentiale for et digitalt kompetenceløft. Hertil udformer vi en businesscase, som sikrer dig et overblik, at du går rigtigt frem og til sidst kommer sikkert i mål.

IMPLEMENTERINGSFORLØB
I et implementeringsforløb kan vi tilsvarende hjælpe med at øge værdien af ny teknologi, så I får den bedste oplevelse med Jeres nye løsning. Grundig planlægning og tidlig inddragelse af brugerene er afgørende for Jeres succes med implementering af de nye teknologier. Ny teknologi og forandring skaber ofte usikkerhed. Hvis virksomhedens investering for alvor skal forankres, er det derfor vigtigt at være forberedte på organisatoriske barrierer og problemstillinger. Støder I på disse løbende problemstillinger, kan vi ligeledes vejle og rådgive jer.

Læs mere om SMV:Digital.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125