23948sdkhjf

Innovativ producent af solafskærmning henter ny salgschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Acrimo A/S

Acrimo A/S ansætter Lars Schjønning som ny salgschef. Han skal være med til at introducere markedet for firmaets nye satsning: En højteknologisk totalløsning, der forbedrer indeklimaet.

Siden 1952 har virksomheden Acrimo A/S fra adressen i Hedehusene leveret solafskærmning til den danske byggebranche. Nu satser firmaet på en ny, højteknologisk løsning, som i samspil med solafskærmningen og dynamiske akustikløsninger skal forbedre indeklimaet i vores bygninger. En satsning, som den nyansatte salgschef Lars Schjønning, 56, skal stå i spidsen for:

- Vi introducerede vores løsning for første gang på Building Green i oktober 2019. Det er en totalløsning, som er koblet til vores solafskærmning og en række dynamiske akustikløsninger, og som forbedrer indeklimaet gennem forskellige tekniske elementer. Der blev taget rigtig fint imod konceptet på Building Green, så vi har allerede høje forventninger, fortæller Acrimo A/S’ adm. direktør Jørgen Christensen og fortsætter:

- For at føre vores satsning ud i livet har vi ansat Lars Schjønning som ny salgschef. Det er vigtigt at have en erfaren mand bag roret, der kender markedet og kan gøre ambitioner til virkelighed. Vi er meget glade for at have ham med ombord og er sikre på, at han er den rette mand til opgaven.

Salg og ledelse i DNA’et
Lars Schjønning, der har en maskinteknisk uddannelse samt en mini MBA, kommer senest fra en stilling som adm. direktør i ventilationsvirksomheden InVentilate, hvor han var i fem år. Derudover har han slået sine folder inden for vindmølle-, elektronik- og maskinindustrien og har siden 90’erne arbejdet med salg og ledelse:

- Jeg kan nok ikke komme udenom, at jeg har salg og ledelse i blodet. Samtidig har jeg qua min maskintekniske uddannelse og mine år i forskellige, industrielle brancher en god, teknisk viden, som jeg kan bringe i spil i mit nye job, hvor det tekniske fokus spiller en stor rolle.

Fra sin adresse i Silkeborg kommer Lars Schjønning til at køre landet tyndt og have stor kontakt til særligt arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører. En kundegruppe, som han kender indgående:

- Jeg ser det som en stor fordel, at jeg tidligere har arbejdet med det kundesegment. Og jeg satser stærkt på at kunne bringe mit netværk i spil i min nye stilling, forklarer han.

Solafskærmningen løber ingen vegne
Lars Schjønning, som havde første arbejdsdag den 6. januar 2020, ser særligt frem til at blive en del af den rejse, Acrimo A/S er på:

- Jeg er ekstremt glad for og stolt af, at jeg får lov til at blive en del af Acrimos udvikling. Det er en spændende tid, vi går i møde, og potentialet er stort. Vi er ambitiøse.

Og selvom virksomheden fremover satser stærkt på den nye indeklimaløsning, bliver solafskærmningen hvor den altid har været:

- Det er vigtigt at tilføje, at vores tilgang til solafskærmning bestemt ikke bliver nedjusteret, selvom vi udvider produktporteføljen. Det er stadig vores kerneområde. Vi kommer til at videreudvikle på løsningerne, så de i endnu højere grad bliver dynamiske og selvtænkende og står som fint supplement til indeklimateknologien, lyder det afsluttende fra Lars Schjønning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Acrimo A/S

Akacievej 12
2640 Hedehusene
Danmark
Acrimo A/S

Send til en kollega

0.094