23948sdkhjf

Få fingrene i robotter til byggebranchen på studietur

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

De to Innovationsnetværk RoboCluster og InnoBYG samt klyngen BYG FYN, inviterer på studietur til Odense den 30. januar 2020.


Der er stigende fokus på automatisering og digitalisering i bygge- og anlægsbranchen i disse år. Robotter bruges mere og bedre, fx til tunge løft og til gentagende, nedslidende arbejde. Digitaliseringen har stort potentiale, bl.a. til at gøre branchen mere produktiv og mindske nedslidning.

De to Innovationsnetværk RoboCluster og InnoBYG samt klyngen BYG FYN, inviterer på studietur til Odense, hvor fokus netop vil være på, hvordan robotter anvendes i byggebranchen samt hvilke tendenser, der er fremherskende i udviklingen og skaber værdi i bygge- og anlægsbranchen.

Som deltager vil du få mulighed for at afprøve nogle af de nye teknologier, der kan give dig inspiration til eget arbejde eller nye samarbejdsmuligheder. Derudover vil du også blive præsenteret for de seneste tendenser i byggeriet indenfor anvendelse af robotter hos de to virksomheder EGATEC og KOBOTS.

I bussen fra Teknologisk Institut i Taastrup, vil der være mulighed for at netværke undervejs.

Studieturen afholdes den 30. januar 2020 fra kl. 8-18, hvis du kører med bussen og kl. 10-16, hvis du møder op i Odense.

Se programmet her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.094