23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: TRÆ 76 Efterisolering

Med regeringens klimamål får vi brug for at efterisolere i større grad end vi gør i dag.

Træinformation har netop udgivet bogen TRÆ 76 Efterisolering. Bogen beskriver, hvordan typiske enfamiliehuse, herunder typehuse, kan efterisoleres og dermed bidrage til at opfylde klimalovens mål om reduktion af CO2-udledningen. Da eksisterende bygninger kun renoveres sjældent, er det særdeles vigtigt at reducere energiforbruget, når det sker.

Bogen viser løsninger for efterisolering af ydervægge og tage samt sokler, gulve og kældre. Der lægges vægt på, at detaljerne er byggeteknisk korrekte, samtidig med at de kan afhjælpe kendte byggetekniske problemer med fx fugt. Der lægges særlig vægt på lufttætheden af samlinger mellem komponenterne.

Der fokuseres på huse opført i perioden 1950-1980, idet energikravene derefter er væsentligt højere, og efterisolering derfor ikke er rentabelt. Metoderne kan dog også anvendes på både nyere og ældre bygninger og på sommerhuse, der ændres til helårsbrug.

Bogen kan anvendes af såvel bygningsejere som projekterende og udførende samt energirådgivere og -konsulenter. Håndbogen behandler ikke bestemmelse af den forventede energibesparelse, men henviser til beregningsværktøjer, der kan anvendes til dette.

> Læs mere om bogen TRÆ 76 Efterisolering

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.062