23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sandkær VVS vælger skræddersyede løsninger fra Pettinaroli

19 nye kvalitetslejligheder med udsigt over Holbæk Fjord har fået installeret gulvvarme af Sandkær VVS.

Jesper Sandkær valgte en forprogrammeret løsning fra Pettinaroli, hvor COMFORT IP systemet er indkodet og opsat inden levering – og bundmodulerne er skræddersyede til formålet.

”Vi valgte netop dette system (IP+) pga. muligheden for forprogrammering. Så skulle mine folk ikke rode med indkodningen i de 19 lejligheder. Samtidig bliver fejlmonteringen mindsket væsentligt, og det er mere effektivt”,
fortæller Jesper Sandkær, som startede Sandkær VVS i 2007. I dag har firmaet 9 ansatte.
 
IP+ sikrer korrekt montering
Sandkær VVS valgte at bruge Pettinarolis IP+ service, hvor al indkodning og opsætning klares af Pettinaroli. Herefter sendes det færdigt til installatøren, som blot skal hænge styreboksen og rumtermostaterne op, påmontere telestaterne på fordelerrøret og sætte strøm til.

Sådan installerer du nemt gulvvarme med IP+ ››

Intelligent gulvvarme med indbygget Smart Home
Det er ikke kun, fordi gulvvarmen er forprogrammeret, at Sandkær VVS valgte COMFORT IP* gulvvarmesystem til denne opgave. COMFORT IP sikrer nemlig også god og stabil varme i alle rummene – og så kan det mere end det: Ønsker den enkelte beboer en Smart Home løsning med fuld app-styring, kan det hurtigt klares. Det kræver blot, at et access point installeres, og herefter kan gulvvarmen styres direkte fra den gratis app, ALPHA IP.

Derudover kan man vælge at koble lys- og alarmstyring samt brandsikring til systemet, som naturligvis også kan kontrolleres og reguleres via app’en. Man kan også tilkoble Amazons Alexa eller Google Home og benytte stemmestyring.

Intelligent styring med COMFORT IP ››

Bundmoduler øger den håndværksmæssige kvalitet
Foruden gulvvarmesystemet har Sandkær VVS også valgt at bruge skræddersyede bundmoduler fra Pettinaroli. Bundmodulerne laves efter ønske og leveres komplette, klar til at sætte op.

”Det er rart at få samlet det hele og ryddet op i kundens teknikrum. Du får ro og organisering på tingene, og så ser det bare rigtigt elegant og proff ud. Den håndværksmæssige kvalitet kommer virkelig til sin ret med bundmodulerne. Samtidig er det meget nemmere at fejlsøge på, og det fylder også en del mindre. Så der er klart en fordel ved de her bundmoduler”,
fastslår Jesper Sandkær.

Lad os holde styr på dine rør med Pettinaroli bundmoduler ››

*COMFORT IP er ved dette byggeri leveret som ALTECH V3 IP.

Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58495913
P nummer: 1002082079

Kontaktperson

SL
Sandra Lundstrøm
Marketingassistent
+45 21217362 info@pettinaroli.dk

Send til en kollega

0.047