23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk

Ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk, der fortsætter væksten med opkøb af IssMan platformen til kvalitetskontrol

Byggeprojekt.dk – som med Thomas Egelund og Jens Slott Johansen fik nye partnere ind i august 2019 – fortsætter sin vækst frem mod målet om at mangedoble virksomhedens markedsandel og omsætning inden for få år.

Som den første af flere nye rådgivere, er Jesper Frank pr. 20. januar 2020 tiltrådt som Senior Business Consultant med region Hovedstaden som sit primære distrikt.

Jesper kommer med mere end 10 års erfaring med løsningsorienteret salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, rådgivere og entreprenører.

IssMan gør Byggeprojekt.dk’s digitale løsning komplet
Byggeprojekt.dk har samtidig overtaget den digitale platform IssMan til kvalitetskontrol af byggeri med on-site registrering af fejl og mangler:

– Med dette effektive værktøj tilbyder vi nu byggeriets aktører en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring, fortæller direktør Jens Slott Johansen fra Byggeprojekt.dk

– Opkøbet er et led i vores vækststrategi, hvor vi også har blikket rettet mod udlandet. Her har IssMan over 4.500 brugere i flere end 100 lande. Få mere info og IssMan demo her

Byggeprojekt.dk
Center Boulevard 5
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36913053

Kontaktperson

B-D
Byggeprojekt.dk - Danmark
support@byggeprojekt.dk

Send til en kollega

0.094