23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steni Colour facadeplader på skurene i Nonnebanken.

I 2013 skiftede Nonnebanken i Herfølge 3200 kvadratmeter træbeklædning ud med STENIs facadebeklædning. Det har betydet lavere vedligeholdelsesudgifter og meget mindre graffiti.

Nonnebanken i Herfølge består af 25 boligblokke med 37 selvstående skure og 28 trappetårne med træbeklædning. Tidligere blev træbeklædningen malet hvert tredje år, men da beklædningen oprindeligt blev opført i ikke-trygimprægneret træ, var facaderne ved at rådne væk. For at spare penge på driftsbudgettet besluttede boligselskabet derfor at undersøge alternativer til den vedligeholdelseskrævende træbeklædning. Det fortæller ejendomsmester, Torben Nielsen:

”Vi testede forskellige pladeløsninger, og jeg blev af flere omgange anbefalet STENIs facadebeklædning. STENIs produkt virkede solidt, og modsat de andre løsninger, som vi testede,var STENIs facadeplader også meget nemme at rengøre for graffiti.”

Boligselskabet valgte derfor at skifte Nonnebankens træbeklædning ud med STENIs vedligeholdelsesfri og holdbare facadebeklædning, STENI Colour. Monteringen foregik effektivt, da STENIs plader var skåret til fra fabrikken. Montørerne brugte derfor minimal tid på at tilpasse facadepladerne på byggepladsen.

Næsten fem år efter monteringen er facadebeklædningen stadig flot, og for Nonnebanken har STENIs facadebeklædning været en god investering.

 

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.063