23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny IP69K-afbryder tåler højtryksrensning & høje temperaturer

Daglig rengøring med højtryksrenser, varmt vand og skrappe rengøringsmidler stiller høje krav til produktionsudstyret. KATKO's nye IP69K-afbryder kan modstå regelmæssig højtryksrensning, ophobning af kondens og vandtemperaturer på op til 80°C.

Indtrængende væske og kondens udgør en stor risiko for såvel sikkerheden som for funktionaliteten. Uhensigtsmæssig design eller materialevalg kan gøre det vanskeligt at rengøre produktionsudstyret og give vækstbetingelser for mikroorganismer. Ligeledes risikerer man, at kapslingen nedbrydes eller ikke slutter tæt, så væske kan trænge ind og give fejl. I lokaler med skiftende temperaturer kan kondens desuden samle sig inde i kapslingen på grund af temperaturforskellene.

Modstår højtryksrensning, høje temperaturer og ophobning af kondens
Med en IP69K-klassificeret afbryder fra KATKO får du en afbryder, som kan modstå regelmæssig højtryksrensning og vandtemperaturer på op til 80 °C. Tæthedsklassen opnås ved hjælp af et specialdesignet håndtag samt en dobbelt pakning, hvor den ekstra pakning er ført helt ud til kanten i niveau med låget.

Med henblik på at forebygge kondensat i afbryderen, kan der leveres en udluftningsventil, som udligner trykket og dermed beskytter både elektronikken og pakningen mod fugt. Udluftningsventilen leveres ligeledes i tætningsklasse IP69K.

For at opnå den internationale IP69K-standard har afbryderen gennemgået en grundig testprocedure.

Rustfrit, syrefast stål med glat overflade
KATKO’s IP69K afbryder er udført i rustfrit, syrefrit stål (AISI 316), som på grund af sine unikke egenskaber er et meget anvendt materiale i fødevareindustrien.  Korrosionsbestandigheden for rustfrit stål er generelt langt bedre end for øvrige, bløde ståltyper. Rustfrit stål tåler både høje og lave temperaturer, ligesom den glatte overflade modvirker samling af bakterier og sikrer nem rengøring. Anvendelsen af den syrefaste stålkvalitet sikrer yderligere mod korrosion under sure og iltfattige betingelser.

Stort fokus på fødevareindustrien
IP69K-afbryderen er en videreudvikling af KATKO’s store produktprogram til fødevareindustrien, som i Danmark forhandles af MTO electric a/s. Den kan leveres i størrelse 16 til 125A, mens det øvrige program af rustfrie afbrydere går helt op til 1600A. Alle rustfrie afbrydere fra KATKO er som standard udført i syrefast, rustfrit stål – uden merpris.

”Hos MTO har vi et stort fokus på fødevareindustrien og på at tilbyde produkter, som kan løse de udfordringer, producenterne står overfor i relation til stadig stigende hygiejnekrav”, forklarer direktør Mads A. Velbæk og tilføjer:

”Vi har i mange år haft rustfrie afbrydere i programmet, og har senest tilføjet en speciel hygiejnisk afbryder, udviklet i samarbejde med Stål Centrum i henhold til EHDG’s anbefalinger. Hygiejneafbryderen har bl.a. den unikke egenskab at den, ved hjælp af et 52° skråt tag, afleder væske og snavs i stedet for at samle det. Hygiejneafbryderen kan nu også leveres i IP69K-udgaven”.

Et stort program af kvalitetsafbrydere fra 16 til 8000A
KATKO er en stor, finsk leverandør af afbrydere med mere end 70 års erfaring. Med udgangspunkt i den seneste teknologi og fokus på kvalitet tilbyder KATKO et stort standardprogram af afbrydere fra 16 til 8000A. Firmaets afbrydere kan også tilpasses i samarbejde med kunden, så de afspejler branchens eller producentens behov.

KATKO’s IP69K-afbryder forhandles af MTO electric a/s og kan købes i MTO e-shop eller gennem el-grossisterne.

Ring til os på tlf. 75 800 310 for at høre mere eller for at bestille IP69K-afbryderen. Du kan også bestille pr. mail til ordre@mto-electric.dk eller i MTO e-shop.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047