23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En skole må godt skille sig ud

Høng Skole er et kulturelt samlingspunkt i Kalundborg Kommune, og bygningen lyser med sine klare farver op i området. Arkitekturen signalerer legesyge, og målet har været at skabe en markant og moderne skole med mange udendørs arealer.

Høng Skole er en 4-sporet overbygningsskole bygget i 2012. Steni havde en grundig dialog med bygherre omkring drift og vedligehold, hvor Steni fik lov til at demonstrere deres styrker over for både Kalundborg Kommune og det tilknyttede arkitektfirma, H+ARKITEKTER der udover de totaløkonomiske fordele også lagde vægt på den store frihed mht. farver, som Steni Colour giver. Arkitekt og projekt- ansvarlig på Høng Skole, Ann-Helene Kappel Nilsson fra H+ARKITEKTER, udtaler:

– Farvevalget er helt essentielt for projektet, og Steni havde de klare farver, som vi stilede efter – her kunne ingen anden producent være med. Vi var gennem en længere dialog med Steni for at udvælge de præcise farver, der både kunne leve op til vores ønsker og som samtidig havde den krævede farvegaranti. Denne grundighed har gjort, at vi i dag har en flot bygning, som alle parter er meget tilfredse med.
”Vi har fået en skole, der kan tåle at stå ude i rigtig mange år”

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.048