23948sdkhjf

Demag Cranes udvider sit KBK letskinne kransystem.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Demag

■ Større frihed i planlægning og kortere montage- og installations tid. ■ KBK II-H stålprofil sektion for større afstande mellem ophægningspunkter samt øget nyttelast. ■ Innovative skinnestykker i stand til at bære fuld belastning.

Med det nyudviklede KBK II-H stålprofil system, har Demag Cranes udvidet det modulære KBK letskinne kran system ved tilføjelse af et yderligere centralt element.
Dette nyudviklede indvendigt kørende skinneelement gør det muligt at bygge enkeltskinner og hægende kraner med lasteevne på op til 2.000 kg. Denne nye løsning gør det muligt at udnytte eksisterende bygningers plads endnu bedre og giver mulighed for at sænke omkostninger, allerede i planlægningsfasen.

Udvidede anvendelsesområder med bedre cost-benefit
Den nye KBK II-H stålprofil sektion kan med fordel anvendes i større spænd dimensioner eller større afstande mellem ophængspunkter. Brug af KBK II størrelse Profilafsnittet, giver nu mulighed for at opnå afstande mellem ophængspunkter på mere end seks meter for belastninger på op til 1.200 kg pr. profildel. Behovet for yderligere stålkonstruktion kan reduceres eller helt elimineres. Den nye profil sektion er et ideelt alternativ til tidligere dyre anlægskombinationer. Med sin fremragende dødvægt til bæreevne forhold, er KBK II-H Profilafsnittet ledende i letskinne kransystem markedet.

Skinne med høj bæreevne
En yderligere styrke i den nye KBK II-H stålprofil er den helt stive skinne samlestykke. Skinne samlestykket kan udsættes for fuld belastning, uanset placeringen af profilskinnens ophæng. Der er ingen grund til at bruge profiler i specielle længder på grund af predefinerede afstande mellem ophængspunkter. Dette resulterer i pris fordele og giver mulighed for større frihed i planlægningen. Hertil kommer, kortere leveringstid og installationstid. Skinnens samlestykke bruger selvholdende møtrikker, der er sikret mod drejning.

Ophængningen kan anvendes på hele afsnittet
Det formonterede kranophæng og baneophæng, kan monteres direkte på stålprofilen. Dette gør det muligt at anvende eksisterende overbygninger mere fleksibelt allerede på planlægningsstadiet. Sikkerheden er forbedret med overførsel af de lodrette kræfter, der opstår ved normal drift, til ophænget. Dette opnås uden en boltet tilslutning. Boltene anvendes kun til at fastholde installationen horisontalt.


Kompatibel og fleksibel konfiguration
Den nye indvendigt kørende stålprofil er fuldt kompatibelt med andre KBK II sektioner og har et indbygningsmål som kun er 13 mm højere, for præcis den samme bredde. Det giver mulighed for at tilslutte ophængs beslag, skinne beslag og vogne. Alle vogne og taljer fra KBK II-serien kan også bruges sammen med de nye KBK II-H dele. Ved hjælp af en profil adapter, som vil være tilgængelig fra medio-2011, kan profilen afsnittet også kombineres med kurvede sektioner, sporskifter, drejeskiver og drop sektioner i profilen størrelse KBK II.

KBK letskinne kransystem: vellykket succes gennem mange år
Demag Cranes har systematisk udvidet sit KBK kran byggesæt til også at omfatte KBK II-H. Udover god værdi for pengene, tilbyder Profilafsnittet større frihed i planlægningen og samling af kran og spor installationer. Demag Cranes tilbyder nye KBK stålprofiler i to udførelser. Ud over KBK II-H stålprofiler, er et identisk designet system med interne 5-polede strømskinner, til rådighed, KBK II-HR. Denne nye løsning kan nemt integreres i eksisterende anlæg og erstatter KBK II-T profilen.

KBK letskinne kransystemet har været et succesfuldt system over hele verden i mange år. Systemet omfatter nu ni stål profiler i seks størrelser og to alu profiler: fra KBK 100 med en lasteevne på 125 kg til KBK III udvendigt kørende sektioner til 3.200 kg. De let installerede Demag KBK kran byggesæt blev udviklet for at levere løsninger skræddersyet til at imødekomme individuelle behov. Laste kan håndteres og transporteres i det normale arbejdsområde hurtigt, pålideligt og effektivt med installationer fra KBK systemet. Det modulare opbygningskit tilbyder en høj grad af fleksibilitet og dets komponenter kan let integreres i eksisterende arbejdsmiljø og eftermonteres til enhver tid.

Om Demag Cranes
Demag Cranes koncernen er en af verdens førende leverandører af industrielle kraner, kran komponenter, havnekraner og terminal automatisering teknologi. Service, navnlig vedligeholdelse og istandsættelse, er et andet centralt element i koncernens forretningsaktiviteter. Koncernen er opdelt i forretningssegmenter Industri Kraner, Havne teknologi samt Service og har stærke og veletablerede navne som Demag og Gottwald. Demag Cranes ser det som sin kernekompetence inden for udvikling og konstruktion af teknisk avanceret kraner og taljer samt automatiserede transport- og logistiksystemer i havne og terminaler, levering af tjenester til disse produkter og fremstilling af komponenter af høj kvalitet.

Som en global leverandør, producerer Demag Cranes i 16 lande på fem kontinenter og driver et verdensomspændende salgs- og service netværk, der er repræsenteret i over 60 lande gennem sine datterselskaber som Demag Cranes & Components GmbH og Gottwald Port Technology GmbH, agenturer og en jointventure. I regnskabsåret 2009/2010, genererede gruppen, med sine 5.711 ansatte, en omsætning på EUR 931 mill. Siden slutningen af juni 2006, har Demag Cranes aktie (WKN: DCAG01) været opført i Prime Standard i Frankfurt Stock Exchange og handles på forskellige indekser, herunder MDAX ®.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Demag

Mileparken 9 A
2740 Skovlunde
Danmark
Demag

Send til en kollega

0.125