23948sdkhjf

Ny Demag energisparemotor sikrer reduktion af omkostninger.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Demag

■ Energieffektiv løsning for 100 % ED motorer ■ Miljøvenlig drift som opfylder effektivitet klasse IE2 ■ Anvendes til køre applikationer, som feks kraner, intern logistik og lignende

Med ZBE / ZNE cylindrisk-rotor motor, har Demag Cranes udvidet sit sortiment til også at omfatte en nyudviklet energibesparende motor. Den nye motor opfylder kravene til effektivitet klasse IE2 (High Efficiency), som gælder over hele verden.

Samtidig reducering af omkostninger og miljøpåvirkning
Med virkning fra den 16. juni 2011 angiver EuP-direktivet (EuP = Energy using Products), at kun lavspænding AC motorer med en effekt på mellem 0,75 og 375 kW kan markedsføres, hvis de mindst svarer til effektivitet klasse IE2 (IE = International Efficiency), når de er omfattet af direktivet. Denne norm er baseret på målsætninger om at beskytte klimaet og nedbringe CO2-emissionerne

Demag ZBE / ZNE motorer opfylder kravene i den nye internationale standard, defineret i IEC 60034-30:2008. Disse energibesparende motorer gør det muligt at spare omkostninger og på samme tid, at mindske belastningen af miljøet. ZBE / ZNE enheder er konstrueret til at blive brugt som drev i maskiner med driftsfaktor på op til 100 pct., omgivelses temperatur på op til 40 grader Celsius og i højder på op til 1.000 meter over havets overflade. De er velegnede til drift i forbindelse med konstant kørende rullebaner for uafbrudt materialehåndtering samt applikationer såsom, kraner, pumper, ventilatorer eller kompressorer. Motorerne kan tilsluttes direkte til netspænding eller drives med frekvensomformere.

De nye Demag ZBE / ZNE cylindrisk-rotor motorer vil være til rådighed fra forår 2011 i 4-polede varianter med bremse (ZBE) og uden bremse (ZNE) med effekt på 0,75-45 kW. Motorerne er tilpasset til at opfylde regionale spænding og frekvens krav.

Takket være deres effektivitet, kræver ZBE / ZNE motorer mindre energi for samme mekaniske udgangseffekt, i nominel drift, end normale motorer. Derved reduceres driftsomkostninger
også, hvilket resulterer i et højere investeringsafkast.

Nye komponenter til en bred vifte af forskellige applikationer
ZBE / ZNE cylindrisk-rotor motorer supplerer det omfattende sortiment af produkter, der tilbydes af Demag Cranes, som ud over motorer, også tilbyder gearkasser, hjul og frekvensomformere. Der kan derfor tilbydes løsninger, der opfylder kravene i klassificeringen IE2 for kontinuerlig drift.
Demag tilbyder fortsat komplette drevløsninger for at starte og stoppe kraner og materialehåndteringsudstyr i intermitterende drift med en intermitens faktor på op til 60 pct. Selvom disse drev ikke er omfattet af EuP-direktivet, er de også udviklet og fremstillet til at opfylde energieffektivitetskrav. Deres høje effektivitet gør det muligt at levere omkostningseffektive og miljøvenlige kørsel løsninger.

Demag ZBA / ZNA og ZBF cylindriske rotor motorer og Demag KBF konisk-rotor motorer er konstrueret til en bred vifte af køre applikationer og bruges hovedsageligt til drift i begge retninger samt krybe hastigheder for positionering. Afhængig af applikationen, kan de betjenes med frekvensomformere eller via standard netspænding. Demag KBA konisk-rotorbremse motorer er konstrueret til start / stop applikationer med korte cyklustider og høj positioneringsnøjagtighed og er især velegnet til høje koblingsfrekvenser med evnen til at optage meget høj bremseenergi.

Drive Designer
Demag Cranes tilbyder en bred vifte af systemkomponenter for køre applikationer.
Med sin web-baserede "Drive Designer" konfigurationsværktøj, kan Demag tilbyde sine kunder en unik vejledning til udvælgelse af egnede drev-løsninger.

Om Demag Cranes
Demag Cranes koncernen er en af verdens førende leverandører af industrielle kraner, kran komponenter, havnekraner og terminal automatisering teknologi. Service, navnlig vedligeholdelse og istandsættelse, er et andet centralt element i koncernens forretningsaktiviteter. Koncernen er opdelt i forretningssegmenter Industri Kraner, Havne teknologi samt Service og har stærke og veletablerede navne som Demag og Gottwald. Demag Cranes ser det som sin kernekompetence inden for udvikling og konstruktion af teknisk avanceret kraner og taljer samt automatiserede transport- og logistiksystemer i havne og terminaler, levering af tjenester til disse produkter og fremstilling af komponenter af høj kvalitet.

Som en global leverandør, producerer Demag Cranes i 16 lande på fem kontinenter og driver et verdensomspændende salgs- og service netværk, der er repræsenteret i over 60 lande gennem sine datterselskaber som Demag Cranes & Components GmbH og Gottwald Port Technology GmbH, agenturer og en joint venture . I regnskabsåret 2009/2010, genererede gruppen, med sine 5.711 ansatte, en omsætning på EUR 931 mill. Siden slutningen af juni 2006, har Demag Cranes aktie (WKN: DCAG01) været opført i Prime Standard i Frankfurt Stock Exchange og handles på forskellige indekser, herunder MDAX ®.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Demag

Mileparken 9 A
2740 Skovlunde
Danmark
Demag

Send til en kollega

0.11