23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den flydende kajakklub

Vejle kajakklub er, som tilnavnet antyder, en kajakklub, hvor klubhuset flyder på vandet – med facadeplader fra Steni i specialtilpassede farver.

Det er arkitekter fra danske Force4, der har tegnet det specielle klubhus, og idéen var at fremhæve bygningen som et skulpturelt objekt og fokusere på kajakroning som en udendørs vandsport. "Når bygningen flyder, er forholdet mellem bygningen og vandet så nært, at brugeren får den fulde oplevelse af at udøve sporten i dens rette element".

En palet af blå nuancer
I og med at klubhuset ligger midt på vandet, var det vigtigt for os, at facaden bar præg af det, der spejler sig i vandoverfladen. Derfor arbejdede vi med at finde en palet af forskellige blå nuancer. Vi tog billeder af havet og solen, der spejlede sig, behandlede det i Photoshop og fik det resultat, som vi ville have. Vi har tidligere samarbejdet med Steni og vidste, at de har solide facadeplader, og at de var gode til farver. Gennem et godt samarbejde med Steni nåede vi frem til det endelige facadeudtryk. Vi synes, at det fungerer rigtig godt, og det blev lige præcis, som vi ønskede, siger Maria Jockers, som er arkitekt i arkitektfirmaet Force4.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

MH
Mette Hemmingsen
Sekretær
+45 70270122 mette@steni.dk

Send til en kollega

0.078