23948sdkhjf

Niels Frederik er udlært med fagets medalje i bagagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Niels Frederik Riddervold Thorsen er udlært fra EL:CON i Hornslet d. 10. februar 2020.

Under sin læretid har Niels Frederik været lærling ved EL:CON i Aarhus’ afdelinger for service, sikring og projekt, samt ved bygningsautomatik i Hornslet. Derfor har Niels Frederik prøvet kræfter med mange forskellige opgaver, og den nyudlærte elektriker lægger vægt på, at hver afdeling har budt på sit eget speciale i det el-tekniske fagområde. Blandt andet har arbejdet på Aarhus Teater samt Lisbjerg Kraftvarmeværk gjort sit indtryk. ”Det er altid interessant med nogle specielle rammer. At arbejde på så ikonisk en bygning som Aarhus Teater, og føle at man kravler steder, hvor intet menneske har været i 100 år, til at arbejde på en af de største energikerner i Aarhus, hvor kedlen altså er lidt større end derhjemme, har været store oplevelser. Det er opgaven, der giver rammerne, men det er altså alle de gode kollegaer, som giver den gode arbejdsoplevelse ”, fortæller Niels Frederik.


Niels Frederik har benyttet sig af mulighederne i EL:CON og har blandt andet været på rotation i CTS-afdelingen i Hornslet. Rotationen var så vellykket, at Niels Frederik ønskede at blive hos EL:CON i Hornslet efterfølgende og nu er blevet fastansat som CTS-tekniker.


Funktionschef Thomas Nejsum har da også været glad for at have Niels Frederik på sit team og beskriver ham som afdelingens nye håb. ”Niels Frederik er utrolig dygtig. Han er virkelig interesseret i faget og viser stor dedikation og stædighed – også når opgaverne er svære at løse”, fortæller Thomas og fortsætter: ”Han har fået fagets medalje for sin svendeprøve, hvor han begav sig ud i at lave CTS-styring. Det er så godt gået, og det viser jo bare, at han virkelig han virkelig har interessen det rette sted”.
Stort tillykke med svendebrevet og fagets medalje, Niels Frederik!  

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.094