23948sdkhjf

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Altro lancerer nu det opgraderede Altro Cantata™ klæbemiddelfrie gulv med nye design og farver, herunder 12 træ-look og 4 terrazzo-look. Løsningen kan genanvendes 100 procent efter endt brug.

Altro er nu klar med en opgradering af det klæbemiddelfrie gulv Altro Cantata, der installeres uden brug af lim, spartelmasse eller andre klæbemidler. Med nordisk salgschef Michael Perssons ord er det især underlaget og det udvidede udvalg af design og farver, der udmærker den nye udgave af den populære grønne gulvløsning:

- Altro Cantata matcher kravene til en cirkulær byggeøkonomi, idet gulvet kan genanvendes 100 procent efter endt brug. Og takket være den nye opgradering tilbyder gulvet en stærkt forbedret balance mellem på den ene side modstandsevne over for trykmærker fra fx møbler samt trinstøjsreduktionen på 14 dB, og på den anden side komforten for brugerne. Det sidste indebærer også, at brugerne føler sig mindre trætte.

Den nye Altro Cantata serie omfatter 29 farver i et mix af forskellige design. Nogle af dem er fra den tidligere model, andre er udvalgt fra Altro Orchestra™ serien. Den nye serie inkluderer også 12 nye træ-look design, som kan koordineres med flere af modellerne fra Altro Wood™ serien, så de kan installeres i tilstødende områder, samt 4 terrazzo-look design.

- På den måde åbner den nye serie for uendelige nye kombinationsmuligheder, samtidig med at den sætter den cirkulære tankegang i fokus, påpeger Michael Persson.

FIK DU LÆST: Designfrihed i mexicansk restaurant

Et sikkert og troværdigt valg til hyggelige omgivelser

Altro Cantata serien er takket være den klæbemiddelfri og prisvindende installationsproces hurtig at montere og minimerer dermed nedetiden. Faktisk halveres installationstiden sammenlignet med et traditionelt limet gulv, og man kan desuden svejse og gå på gulvet samme dag. Det gør løsningen ideel til travle offentlige områder, som ikke uden videre kan lukkes ned på grund af vedligeholdelse.

Derudover kan gulvet genanvendes 100 procent efter endt brug til fremstilling af nye produkter som fx trafikkegler. Alternativt kan det genbruges, som det er, andre steder i bygningen. Det betyder, at man sparer udgifter til bortskaffelse.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsgulve giver cirkulær økonomi et trygt ståsted

Endvidere er det en indeklimavenlig løsning, idet gulvet er certificeret i henhold til den finske M1-standard og har meget lav afgasning til omgivelserne. Her spiller det også ind, at gulvet kan installeres oven på nystøbte betonundergulve med en relativ fugtighed på op mod 97 procent uden brug af en fugtspærrende membran.

Da der ikke skal anvendes lim, undgår man også lugtgener under og efter installationen, ligesom gulvet nemt kan løftes op i tilfælde af, at undergulvet skal vedligeholdes eller tjekkes efter.

Altro Cantata tilbyder samtidig en forventet levetid på 15 år, og gulvets varierede æstetik gør det nemt at skabe hyggelige omgivelser.

- Altro Cantata er særdeles velegnet i områder, hvor det ikke er nødvendigt med et sikkerhedsgulv, og hvor et varmt look og en komfortabel fornemmelse for fødderne samtidig er essentielle hensyn i indretningen, slutter Michael Persson af.

Det opgraderede Altro Cantata er ideelt på hospitaler og i plejeboliger og kan fx også installeres i receptionsområder og på offentlige steder, hospitalsgange, institutioner og uddannelsessteder. Gulvet er også ideelt i ventesale, børnehaver, skoler og spisesale, klasselokaler, legerum osv.

LÆS OGSÅ: Lækre gulve der føles og ser helt naturlige ud

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125