23948sdkhjf

Pressemeddelelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Novoferm Danmark ApS

Novoferm styrker projektsalget med ny sælger i Jylland

 Den 1. februar 2020 har Novoferm Danmark ansat Erik Kristensen som ny projektsælger med primært ansvar for Midt-, Øst- og Sønderjylland. Erik Kristensen er branchekendt og kommer fra en lignende stilling hos NASSAU Door A/S.

"Novoferm har oplevet en betydelig vækst de seneste år. Ansættelsen af Erik er i tråd med vores overordnede strategi om fortsat vækst i projektslaget," udtaler Anders Majland, Administrerende Direktør hos Novoferm Danmark.

Totalleverandør til entreprenører og private

Novoferm er totalleverandør inden for porte, døre og automatik til erhverv og privat. Til B2B-markedet leverer Novoferm ståldøre, branddøre, brandporte, industrielle ledhejseporte, rulleporte, hurtigporte, logistiksystemer og et bredt udvalg af automatik. Til private tilbyder Novoferm et komplet udvalg af garageporte og automatik. Alle produkter produceres på Novoferm-koncernens egne fabrikker i Europa.

Hovedkontor central i Danmark

Den 1. januar 2020 flyttede Novoferm sit hovedkontor fra Toftlund i Sønderjylland til Odense for at skabe øget synlighed og en mere central placering i Danmark. Afdelingen i Toftlund vil fortsat bestå, hvorfra lager og logistik og håndteres.

Salg til hele Danmark

Novoferm dækker hele Danmark, og med det nye hovedkontor i Odense, bygges der også bro til Sjælland. "Vi har i flere år leveret porte og døre til projekter på Sjælland – og ofte i samarbejde med jyske og fynske entreprenører. Med vores nye hovedsæde tæt på motorvejen, er det også vores mål at øge aktivitetsniveauet med direkte salg på Sjælland," slutter Anders Majland.

Om Novoferm Danmark

Novoferm Danmark er en del af Novoferm Group, som er en førende producent af garageporte, automatik, industrielle porte, stål- og branddøre samt logistiksystemer med hovedsæde i Tyskland. Novoferm Group omsætter for mere en € 600 mio. og beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere i Europa.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Novoferm Danmark ApS

Svendborgvej 39

DK-5260 Odense S

Anders Majland, Adm. Direktør, +45 21 25 03 02

www.novoferm.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Novoferm Danmark ApS

Svendborgvej 39
5260 Odense S
Danmark
Novoferm Danmark ApS

Send til en kollega

0.109