23948sdkhjf

Generationernes Hus – 200 tons kran spiller med musklerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Generationernes Hus på Aarhus Ø tager mere og mere form. I de seneste 4 uger har en gigantisk kran på 200 tons løftet 10 tons altaner hen over byggeriet, for at imødegå de snævre pladsforhold.

Kompetent samarbejde med datterselskab

JFP anvender datterselskabet JFP Murer & Tømrer til at montere altaner, og det forløber godt. Der tænkes kreativt for at håndtere den komplekse entreprise med snævre pladsforhold. Den 200 tons store kran har med sin 100 meter lange arm derfor løftet altaner hen over byggeriet og dermed imødegået de snævre pladsforhold. Der monteres i alt 74 altaner hvoraf 10 tons altaner er løftet hen over byggeriet. I slutningen af uge 7 er alle altaner monteret.

Færdiggørelse og aflevering

Generationernes Hus er gået ind i færdiggørelsesfasen, og der arbejdes med egne mangellister fra top til bund i de 8 bygninger, som huset består af. Bygherrerne, Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening starter snart med deres mangelregistering, og til sommer afleveres byggeriet med indflytning til efteråret.

Generationernes hus – Danmarks største byggeri til flere generationer 

Generationernes Hus kommer til at rumme en daginstitution, 100 ældreboliger, 100 plejeboliger, 40 familieboliger, 40 ungdomsboliger og 24 boliger til voksne med handicap. Huset er Danmarks største og mest ambitiøse projekt til flere generationer, og der er store forventninger til det liv og den anderledes måde beboere og naboer kan mødes på, når byggeriet er færdigt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.11