23948sdkhjf

Design, beregn, byg hegn!

| Medlemsnyhed | Indrykket af PLUS A/S

PLUS A/S, Skandinaviens største leverandør af hegn, havemøbler og udemiljøer, har skabt et unikt designværktøj, PLUS®designer.

Når vi skal have nyt hegn, går turen ofte til byggemarkedet eller trælasten. Her mødes familien Danmark, repræsentanterne for andelsboligforeningen og virksomhedernes servicefolk. Og her bliver det nu meget hurtigere og enklere for personalet at præsentere den optimale hegnsløsning samt pris for kunden.

PLUS A/S i Vejen lancerer nemlig en ny software, PLUS®designer. Under mottoet Design, Beregn, Byg hegn bliver det enkelt og visuelt at finde den rigtige hegnsløsning, beregne hvad der skal bruges og få sammensat de styklister, der sikrer, at der bliver bestilt lige nøjagtig det, der skal bruges til løsningen.

Design, beregn, byg hegn er lige præcis det, det hele drejer sig om.  Trin 1 er at designe hegnet – vælge hegnstype, omfang og forløb. Trin 2 er at lade systemet beregne løsningen og Trin 3 at få udarbejdet den stykliste, der er basis for leverancen.

”Med PLUS®designer har vi udviklet et unikt hjælpeværktøj for vore forhandlere, som rådgiver slutkunderne til den bedste løsning. For byggemarkedet er det en oplagt mulighed for mersalg og for at give kunderne en professionel oplevelse. Der er fordele for alle parter, når kunden for eksempel allerede inden besøget i byggemarkedet har bygget løsningen med designeren, og man så i fællesskab gør ordren færdig”, siger salgschef Hanne Larsen, PLUS A/S.

Med PLUS®designer kan man:

  • Designe en hegnsløsning og se det i 3D, fra siden og fra oven,
  • Skifte mellem forskellige typer af hegn,
  • Få vist komplet stykliste til den valgte løsning,
  • Her og nu opdatering på pris og mål.

PLUS A/S:
PLUS A/S er Skandinaviens største leverandør af hegn, møbler og andet udstyr til uderummet. Virksomheden ligger i Vejen og har rødder tilbage til 1. verdenskrig, da den blev grundlagt – dengang i Sorø. PLUS anvender alene FSC®-certificeret træ og designer selv alle produkter. PLUS A/S forhandles gennem trælast- og byggemarkeder, specialbutikker og netbutikker.

Se mere på www.plus.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
PLUS A/S

Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
PLUS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094