23948sdkhjf

Mange grunde til at vælge FAKRO

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

I forbindelse med Byggeri '20 messen, har vi spurgt FAKRO Danmark om nogle af fordelene ved at benytte FAKRO i byggeriet.

EN INTERNATIONAL SUCCES.

FAKRO er en familieejet, polsk virksomhed og blev etableret i 1991 af dens nuværende ejer, Ryszard Florek. I mere end 27 år har vi som international koncern arbejdet målrettet på at levere produkter af højeste kvalitet til kunder over hele verden.

DANMARK KOMMER MED.

I begyndelsen af 2013 etablerede et lille team af danske vinduesfolk - FAKRO Danmark A/S - som et stærkt modsvar til de etablerede og dominerende spillere på markedet for ovenlys og trapper. Markedet var kendetegnet ved manglen på alternativer, priserne høje og uden den store mulighed for at gøre en god handel.

ET GODT ALTERNATIV. HELT ENKELT.

FAKRO ville ikke have haft en chance på det krævende danske marked for bygge-materialer om ikke kvalitet og innovation havde højeste prioritet. Foruden en sund tilgang til kunderne lokalt. Vi arbejder på at være det sunde og enkle alternativ for professionelle og private kunder - hver dag. Det skal være let og komfortabelt at sælge og købe vore produkter og løsninger.

STORT SOM SMÅT. MÅLET ER TILFREDSE KUNDER.

FAKRO har været med i en lang række store projekter med samarbejdspartnere i den tunge ende af skalaen. Vi fungerer som underleverandør til industrien, men en lige så vigtig del af vores forretning er vinduer og trapper til private kunder.

HELLERE LILLE OG VÅGEN. VI REAGERER PÅ DÉT DER SKER.

FAKRO Danmark er en lille, agil organisation med et hold af kompetente vindues- og trappefolk, der ved hvad det drejer sig om. Målet er at vokse organisk med tingene og løbende optimere og ansætte flere til at varetage den voksende kundegruppe. Man plejer at sige, at man skal måle sin egen succes på konkurrenternes ageren. Det råd følger vi hver dag...

DIN SIKKERHED. ALTID KUNDEN FØRST.

Vi er kendt for at strække os, også når det drejer sig om produkter fra før 2013. Vi reagerer på alt og rykker ud på det meste. Din Kunden-FØRST-Garanti på helt op til 20 år og vores kundeservice er sat i verden for din skyld.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.125